Escape spel, 2 personer - Crazy grandma - Stockholm

Köp Escape spel, 2 personer - Crazy grandma - Stockholm billigt. Just nu endast 750 kronor.

Presenter erbjuder:

Minnesvärda julklappar.
Hög kvalité.
Ett minne för livet.

För att klara av detta spännande spel behöver du verkligen samarbeta med dina lagkamrater. På 60 minuter gäller det att ni lyssnar på Crazy grandma?s ledtrådar, vilket ibland kan vara svårt ? allt hon säger är inte logiskt. Klarar du och dina vänner av att lösa mysteriet och hjälpa Crazy grandma bli fri? I Crazy Grandma i Stockholm har du och dina vänner chansen att testa er tankeförmåga och problemhantering. Klarar du av att samarbeta eller kommer du att försöka klara av banan på egen hand? Spelet tar slut efter 60 minuter, något som sätter press på laget. OBS! Crazy Grandma spelas i Escape spels lokaler i Gamla stan. Detta är främst ett tankespel där du och dina lagkamrater ska lösa problem.

Du köper Escape spel, 2 personer - Crazy grandma - Stockholm hos Presenter.
Endast 750 kr
 

Fler julklappstips:

Paintball, Dagskort - 5 personer

Paintball, Dagskort - 5 personer
1 475 kr

Vardagen har en tendens att gå i ett och helt plötsligt kommer du på att det var väldigt längesedan du gjorde något kul. Då är det dags att spela paintball i Stockholm på en Sveriges häftigaste paintball-anläggningar! Med dagskortet får du tillgång till alla banorna och använder den bästa paintball-utrustningen som finns på marknaden. Låt äventyret börja! När du spelar paintball i Stockholm får du tillgång till 6-7 olika banor ? eller spelzoner som det kallas. Vill du uppleva ett äventyr i djungeln? Inga problem! Kanske vill du hitta din inre viking blandat med modern utrustning? Du tävlar i lag och det är alltid lag-mot-lag-spel så du får känna på hur det är att sikta på en måltavla som rör sig. Med instruktioner från experter och lite kämpaglöd kommer du få den roligaste och mest adrenalinfyllda dagen på länge! Ta på dig oömma kläder som du inte har något emot att de eventuellt får färg på sig. Uniform, helkropps- och nackskydd, helt huvudskydd samt halvautomatiskt gevär ingår.

Halvdagsfiske i skärgård för 5 personer - Stockholm

Halvdagsfiske i skärgård för 5 personer - Stockholm
6 400 kr

När det gäller fiske har Stockholms skärgård så mycket att erbjuda. Inte bara på grund av sin stora variation av fisk men också på grund av sin underbara natur. Ta med dig bästa vännen eller din partner eller varför inte några kollegor och njut av att fiska i Stockholm. Genom en halvdagstur hinner du uppleva det bästa som fisket i Stockholms skärgård har att erbjuda men ändå ha tid kvar av dagen. Välj att antingen åka på förmiddagen eller på eftermiddagen. Vilken tid du än väljer serveras det en smarrig fika för att hålla krafterna uppe. Turen är på 4-4,5 timmar och har det vackra Waxholm som avgång- och ankomstplats. Du kommer att få lära dig olika tekniker inom sportfiske såsom till exempel vertikalfiske och spinnfiske och kommer också att få prova på olika utrustning. Eftersom det är viktigt med hållbart fiske kommer du lära dig att tillämpa catch and release. Du släpper helt enkelt ut den fisk du fiskar. När fisken väl är på båten anpassar du behandlingen av fisken så att den får

Ferrari vs Lamborghini på bana, 2x2 varv - Knutstorp

Ferrari vs Lamborghini på bana, 2x2 varv - Knutstorp
3 799 kr

Känn på livet som sportbilsförare genom att unna dig själv ett upplevelsepaket där du får köra en Ferrari och en Lamborghini på bana. Banan ligger i Knutstorp och är riktigt fin ? här kan du köra två race med Ferrari och Lamborghini. Under dessa fyra varv kommer du hinna uppleva vad riktig acceleration handlar om. Dessa monsterbilar går från 0-100 km/h på bara några få sekunder. När du kommer till Knutstorp möts du upp av en professionell instruktör som kommer att gå igenom bilens körtekniker med dig. Därefter får du veta vart reglagen sitter för att sedan ta plats bakom ratten själv. När du är redo är det bara att lägga i växeln och sätta foten på pedalen. Gensvaret från den kraftfulla motorn är enormt och omedelbart. Ljudet från den starka och mullrande motorn är något du aldrig kommer glömma. Känner du någon som fyller år? Kanske ska du fira en jubilar? Här har du den ultimata gåvan att ge till någon du tycker om. Upplevelsepaketet ges bort som ett tjusigt presentkort. OBS! Du måste

Escape-spel, 5 personer - The collector - Stockholm

Escape-spel, 5 personer - The collector - Stockholm
950 kr

Escape-spel ? The collector i Stockholm är inget för den lättskrämde. Det spännande och lite läskiga spelet bjuder på en hel del utmaningar och det gäller att du har koncentrationen på topp. Tillsammans med dina lagmedlemmar måste ni klura ut hur ni ska ta er fria från katakomberna där ni hålls fångna. I spelet finns det ledtrådar, hinder och intressanta pussel som ni måste lösa för att ta er vidare. I The collector krävs kommunikationsförmåga och bra tankeförmåga för att klura ut alla gåtor och lösa alla problem. Bjud med din bästa vän på en häftig upplevelse och boka detta upplevelsepaket! The collector i Stockholm är en rolig och unik present för alla som gillar en utmaning.

Snygg resväska - Koala

Snygg resväska - Koala
519 kr

Inte utan min flamingo! Den här resväskan, med djurisk snygg design, passar perfekt för en weekendresa. Här finns plats för allt du behöver under din semester. Dessutom är väskan skön och bekväm att bära. Förutom praktiska fördelar såsom hög kvalitet, hållbara material, smart innerficka och stabilt blixtlås så utmärker väskan sig även med sin unika design. Välj mellan fyra fantastiska djurmönster: jack russell, flamingo, koala och tvättbjörn. Vi kan garantera att den färgglada väska med skimrande yta kommer väcka uppmärksamhet när du är på resande fot. Den trendiga designen och de praktiska funktionerna gör den här väskan till din bästa resekompis. Res med stil i sällskap med hunden, flamingo, koalan eller tvättbjörn. En utmärkt present till någon som älskar att resa!

Escape spel för 5 personer - The last manuscript - Stockholm

Escape spel för 5 personer - The last manuscript - Stockholm
1 250 kr

Escape spelet ??The last manuscript?? är ett väldigt annorlunda spel där du själv är brickan. Nu måste du, tillsammans med dina vänner, hitta alla ledtrådar, lösa alla gåtor och mysterium och behålla lugnet innan tiden går ut. Du har 60 minuter? Att spela denna typ av äventyrsspel är verkligen något utöver det vanliga. Dessa spel är en hel upplevelse där du och ditt lag hittar er själva instängda i en till synes vanlig fängelsecell. Snart kommer ni dock att märka att det är mycket mer till spelet än så. Ni måste hitta ledtrådar och följa spår för att klura ut problem. Här gäller det att allas huvuden är med, att tankeförmågan fungerar, för att inte tala om er samarbetsförmåga. Ni kommer aldrig lösa mysteriet utan varandra.

Näsdukar för machomän

Näsdukar för machomän
56 kr

Machomannen använder knappast vanliga servetter. Om de är snuviga torkar de näsorna mot skjortärmen eller så tar de en av de här extra stora, starka och manliga näsdukarna. Varje låda innehåller hela 100 stycken ark exklusivt designade för att tåla grova och robusta människor som inte simmar i mittfåran utan stolt och bredbent klyver ved med en rostig morakniv. En present som passar till födelsedagen, middagen, eller varför inte som en vardagspresent för att överaska pojkvännen!

Ljusslinga - Dröm i rosa - Enhörning

Ljusslinga - Dröm i rosa - Enhörning
149 kr

Enhörningar eller flamingos? Ljusslingan Dröm i rosa har ett vackert, mjuk ljus och den är dekorerad med gröna palmer och blåa regnbågar. Den passar perfekt för att skapa en en magisk och sagolik atmosfär. Ljusslingan kan användas på många olika sätt eftersom den har sugkoppar och batteridrift. Låt den fungera som en söt inredningsdetalj eller varför inte som dekoration på födelsedagskalaset? Den magiska lampan kan skapa en tropisk atmosfär men även en sagolikt mysigt känsla med sitt rosa ljus. Lys upp någons vardag och ge bort den här söta ljusslinga i present. Kanske något för nästa födelsedagskalas?

Ananas pennhållare Grön

Ananas pennhållare Grön
125 kr

Visst kan skrivbordet behöva en fläkt från Söderhavet? Snygga pennbehållare i häftig, fruktig design. Välj mellan ananashållare i gul, rosa eller grönt. Med lite färg så går skrivbordsarbetet enklare. Och kanske kan den här pennbehållaren även få oss att längta till en semester. Vita sandständer och en stunds vila i skuggan under en palm och en drink i handen?Det är lätt att drömma sig bort. Tillbaka till skrivbordet - det här en cool och snygg pryl till skrivbordet. Och alla vet ju att frukt är bra för arbetsklimatet, eller hur? En perfekt present till alla som gillar cool och modern design i annorlunda tropisk tappning. Vi kan garantera att den här pennhållaren kommer att dra blickarna till sig.

 
 

Escape spel, 2 personer - Crazy grandma - Stockholm är märkt med: presenter, presenter, julklapp, julklappstips, julklappar, present, presenttips.