Escape spel för 6 personer - The cover-up - Stockholm

Köp Escape spel för 6 personer - The cover-up - Stockholm billigt. Just nu endast 1 500 kronor.

Presenter erbjuder:

Minnesvärda julklappar.
Hög kvalité.
Ett minne för livet.

The cover-up är ett populärt och verklighetstroget spel som du kan testa tillsammans med dina vänner. Efter mordet på statsministern har hela nationen satt sitt hopp till dig och ditt team. Men gåtan bakom mordet är inte lätt. För att lösa mysteriet bakom avrättningen måste du samarbeta med ditt team. Tillsammans kan ni hitta ledtrådar, lösa pussel och mysterier ? allt för att ta er vidare till nästa rum i banan. Att låsas in i ett escape room är verkligen en annorlunda upplevelse som passar alla som älskar ett bra mysterium. I ditt team av specialagenter kan 2-6 delta. Vilka väljer du att lita på i stundens hetta? Vem kan hjälpa dig lösa ett brott som skakade hela landet?

Du köper Escape spel för 6 personer - The cover-up - Stockholm hos Presenter.
Endast 1 500 kr
 

Fler julklappstips:

Musikartist för en dag, med greenscreen

Musikartist för en dag, med greenscreen
5 490 kr

När du bokar in Musikartist för en dag ? Stockholm får du och dina vänner spela in en helt egen musikvideo! Under tre olika tagningar klipps videon ihop till ett riktigt proffsmaterial. För att det verkligen ska kännas som en riktig musikvideo är det bra om du och dina vänner klär er i rätt tema. Under denna roliga och händelserika dag får du spela in låten i ett riktigt musikbås. Musiken läggs sedan till musikvideon så det ser riktigt ut. I tre olika tagningar kommer resultatet bli en riktigt häftig musikvideo! Under den första tagningen kommer du, huvudpersonen, att få showa rejält inför kameran och mima till låten. Tagning två är alla vänner också med och dansar loss till musiken. Under den tredje och sista tagningen filmas det lite mer dokumentära bilder, det vill säga när du spelar in låten och lite ''bakom-kameran-bilder''. Kombinationen av de tre tagningarna blir riktigt snyggt!

Power Nap - kontorskudden

Power Nap - kontorskudden
189 kr

Du behöver ta en tupplur på kontoret - men vart ska du gå? Inga problem! Med Power Nap - kontorskudde kan du sova där du sitter. Minska stress och trötthet med hjälp av Power Nap - kontorskudde! Ta en tupplur på jobbet och få tillbaka koncentrationen. Det här är den perfekta presenten till den flitige arbetaren som vill vara på topp och få jobbet gjort både snabbt och effektivt. Sluta kasta dig på kaffemaskinen när tröttheten slår in. En tupplur kan vara just vad din kropp behöver. Den här är dessutom förpackad i en pärm för att smälta in i miljön. Aldrig förr har det vrait så enkelt och praktiskt att ta en tupplur på jobbet. Det är helt okej att somna på jobbet med Power Nap - kontorkudde!

Multi-Tool i djurdesign - bird

Multi-Tool i djurdesign - bird
149 kr

Låt inte skenet bedra! Dessa söta djur bär på många hemligheter och kan hjälpa dig i nästan alla händiga kriser. Så låt dig inte luras av deras oskyldiga design. Med rostfritt stål och smarta träapplikationer är detta ett multiverktyg både dekorativt och robust. Det är helt enkelt ett nytt husdjur med många talanger. Med bara ett handtag kan du få flertal enskilda verktyg såsom minisaxar, flasköppnare, skruvmejsel, konservöppnare, kniv, och minisåg (i krabbdesign), eller skiftnyckel och skruvmejsel (i fågeldesign). Ett multiverktyg som dessa är en liten present som ger mycket. Passa på att ge den till camparen, eller personen som alltid hittar något att fixa hemma. Ett multiverktyg behöver inte se tråkigt ut, utan satsa på ett riktigt blickfång som dessutom alltid kommer att finna ett användningsområde.

Julklappspåse ''Stjärnmix'' - stor

Julklappspåse ''Stjärnmix'' - stor
35 kr

Sätt guldkant på paketen med dessa vackra presentpåsar. Julklappspåsen ?Stjärnmix'''' är förgylld med massor av silver- och gulddetaljer. Välj mellan tre olika varianter, alla med matchade plasthandtag. Låt paketet sticka ut från mängden genom att bädda ner den i en förgylld påse som bidrar till mer glänsande ljus runt granen. Oavsett vad som döljer sig bakom julklappspappret är det alltid kul att satsa lite extra på inslagningen och den vackra presentpåsen ?Stjärnmix? kommer garanterat att få mottagarens hjärta att ta ett extra skutt. Passar att ge bort till både små och stora julfirare - för alla älskar ju att få paket!

Presentpåse ''Clown'' - vinförpackning

Presentpåse ''Clown'' - vinförpackning
25 kr

Clownen är symbol för skratt och stoj. Den gröna påsen ger en riktigt energikick - och vem blir inte glad när man ser en clown? Därför tycker vi att påsarna passar perfekt för både små och stora födesledagsfirare. Den mindre påsmodellen är 11 x 16 x 5 cm stor och den större mäter 25 x 33 x 11 cm. Ska du ta med en flaska rött till middagsbjudningen? Välj den praktiska flaskpåsen. Tryck på matt, lackerat papper. Att överlämna en present i sällskap av den här clownen är alltid kul. Överraska med lekfull design på födelsedagen eller en annan dag som förtjänar lite färgglada cirkusformer.

Sjärnteckenkedja med initialer - skorpion

Sjärnteckenkedja med initialer - skorpion
849 kr

Det bästa sätter att fira någon man tycker om är att överlämna en personlig gåva. Den här halsbandet är dessutom personlig i dubbel bemärkelse. Smycket pryds nämligen inte bara att stjärntecken utan även av mottagarens initialer. Att hitta en fin present till någon man tycker om är inte alltid så enkelt men den här gåvan har allt man kan önska sig. Ett stjärntecken är en symbol för vår personlighet och visar hur vi agerar och tänker på världen. Med ett smycke gör du inte bara succé på födelsedagen. Den blir en söt överraskning även på namnsdagen, alla hjärtans dag som som firas bäst med en personlig inramning i stjärnornas tecken.

Silver-halskedja ''LOVE'' - silver

Silver-halskedja ''LOVE'' - silver
690 kr

Finns det en mer romantisk gåva än smycken? Uttryck din kärlek med ett sött halsband. Det här exemplaret bör texten ?LOVE?. Det är gjort av 925 Sterling Silver och är lika vackert att bära till festklänningen som till vardags. Eftersom det är justerbart i längd kan det enkelt anpassas beroende på tillfälle. ?Smycken passar att ge bort till de flesta tillfällen. Om din älskling fyller år vill du ju så klart överraska med ett riktigt fint paket. Dessutom passar det romatiska armbandet väldigt bra att ge bort på alla hjärtans dag. Det finns alltid något att fira så varför inte göra det i kärlekens tecken?

Oval medaljong med gravyr - guld

Oval medaljong med gravyr - guld
599 kr

En medaljong är ett intimt smycke och ett gömställe eller förvaring för bilder eller meddelanden. Denna ovala medaljong förtrollar dig med sin enkla elegans. Vid dess glansiga yta erbjuder vi gott om plats för en egen gravyr. Oavsett om du väljer att gravera in mottagarens namn eller ett speciellt datum får detta smycke en enorm betydelse. Medaljongen kommer med en kedja och är gjord av 925 sterling silver vilket gör den kvalitativ och vacker. Välj sedan på 3 olika färger för att ytterligare kunna anpassa presenten efter mottagaren. En personligare present än såhär är svårt att hitta. Välj mellan guld, rosé guld eller silver, välj gravyr och sätt sedan in en bild eller ett litet meddelande och överraska din älskling på årsdagen. Eller ge bort smycket till vännen som flyttar iväg så hen kan bära med sig dig överallt. Detta är en present som man verkligen hålla nära hjärtat.

Escape spel, 4 personer - The infinicorp laboratory - Göteborg

Escape spel, 4 personer - The infinicorp laboratory - Göteborg
1 000 kr

Escape spel ? The infinicorp laboratory är en upplevelse utöver det vanliga. Detta spännande spel är byggt i en verklighetstrogen miljö där du måste vara snabbtänkt för att ta dig igenom hela banan. Ni måste klura ut gåtor, lösa pussel och klara av flera tankeproblem i labbet. Escape spel är en riktig utmaning och något som passar dig som älskar ett riktigt bra mysterium. Spelet är utvecklade för vuxna, men spelen går att spela i ett så kallat ''family mode''. Då är spelets frågor lite enklare. Det är rekommenderat att åtminstone en vuxen är med i varje lag. Eftersom The infinicorp laboratory i Göteborg främst är ett klurigt tankespel krävs ingen större fysisk förmåga.

 
 

Escape spel för 6 personer - The cover-up - Stockholm är märkt med: presenter, presenter, julklapp, julklappstips, julklappar, present, presenttips.