Flygtur Aerobatics

Köp Flygtur Aerobatics billigt. Just nu endast 3 990 kronor.

Upplevelse.com erbjuder:

Minnesvärda julklappar.
Hög kvalité.
Ett minne för livet.

Nu får du möjlighet att känna dig som Tom Cruise i Top Gun, och flyga ett aerobatic-flygplan! * Upplev hur det känns att flyga upp och ner i en loop eller en roll * Utmana fysikens lagar i höga hastigheter * Instruktören är Nordisk Mästare i Aerobatics När du anländer till platsen för flygningen får du en genomgång av upplevelsen och säkerheten. Sedan får du hoppa in i flygplanet under handledning av en erfaren pilot, som också är nordisk mästare i Aerobatics. Du får bland annat sitta med i loopar och rollar som trotsar all gravitation! Aerobatics är utan tvekan sportflygets Formel 1, och när du har landat kommer du ha kvar en känsla som sitter i länge, och ett minne som håller hela livet.

Du köper Flygtur Aerobatics hos Upplevelse.com.
Endast 3 990 kr
 

Fler julklappstips:

Lejonhuvud - kökshanddukshängare - vit

Lejonhuvud - kökshanddukshängare - vit
149 kr

Du känner säkert igen dem från husen i Hollywoodfilmerna- lejongapen. I den cineastiska världen ska dörrarna vara pampiga. Nu har du chansen att få lite stjärnglans hemma i köket - med hängare i form av stora lejongap! Lejonhängarna kan placeras på många olika platser. Tack vare en stark magnet blir upphängningen enkel och du kan till exempel fästa den på kylskåpet. Hängarna är 11,2 x 5 x 18,5 cm stora och finns i både svart och vitt. Dessutom kan de användas för att torka kökshanddukarna. Vill du överraska med en present som kommer att göra en inredningsintresserade vännen lycklig? Ett par lejon blir garanterat en en uppskattad gåva. Alla som gillar klassiska former med en twist kommer garanterat att uppskatta din goda smak. Lejonen passar perfekt i paketet både på födelsedagen och inflyttningsfesten.

Sneaker inneskor - röda med initialer

Sneaker inneskor - röda med initialer
229 kr

Nu slipper du välja mellan att vara trendig utomhus och bekväm inomhus. Dessa snygga sneakers kommer i form av bekväma inneskor och är nästan omöjliga att skilja från vanliga utomhus-sneakers. Nu kan du fullända din outfit med snygga skor samtidigt som du håller fötterna sköna och varma. Välj mellan färgerna svart, rosa, lila eller röd och välj de som matchar din stil bäst. Familjen kommer nog kolla oroligt på dig när du går runt i dina skor inomhus ? men snart kommer de alla vilja ha varsitt par. Förutom att välja färg har du också möjlighet till att välja med eller utan egna initialer. Detta underlättar väldigt när alla familjemedlemmar vill ha egna dojor. Förutom det faktum att skorna är varma och mjuka har de en kemikaliesula med små friktionsdroppar så du slipper glida runt. Ge bort dessa snygga inneskor till en frusen vän, och låt hens fötter varm glida ner i fleecematerialet.

Mysiga djurkoppar i presentförpackning - isbjörn

Mysiga djurkoppar i presentförpackning - isbjörn
199 kr

Dags för fika? Välj om du vill ha sällskap av en isbjörn, ekorre, rådjur eller igelkott under fikastuden. På de här kaffefaten sitter nämligen en liten, söt djurstatyett som gärna tar en kaffe eller annan dryck med dig. Väldigt kul och väldigt sött! Finns i färgerna rosa, grå ljusblå och mörkblå. Extra snyggt är mono-färgytan som matchar de skimrande trianglarna på kanten av koppen. Detaljer till hemmet är alltid en populär present - och ännu bättre blir de så klart i sällskap av ett litet sött djur. Så väl designälskare som djurälskaren kommer att uppskatta den gulliga designen. Det här är en present som bjuder på lekfull design och förgyller allt från mors dag till födelsedagsfesten.

Kungliga klädkrokar - Drottning

Kungliga klädkrokar - Drottning
246 kr

Klädkrokar för en kung respektive en drottning. Klädkrokarna har ikoner tagna från schackspel där de på toppen har en vacker figur som representerar de två kungligheterna. Vackra, eleganta och användbara krokar som passar i hallen såväl som i badrummet. Krokarna är tillverkade i metall med en snygg mässingbeläggning som gör att de ser än mer exklusiva ut. Ge bort dem i present till den du tycker är värdig titeln kung eller drottning i födelsedagspresent, i namnsdagspresent eller varför inte ta med dem till julklappsspelet, där de säkerligen kommer göra succé: för vem vill inte vara kung eller drottning? Passar även den som älskar att spela schack då dessa krokar flirtar med spelet tack vare att utformningen är inspirerad av de klassiska ikonerna för just kung och drottning. Köp flera krokar och häng upp dem på rad i hallen, ingen har sagt att det bara finns en kung och en drottning, det kan finnas en hel familj bestående utav enbart kungligheter!

Presentpåse ''snögubbe'' - stor

Presentpåse ''snögubbe'' - stor
35 kr

När man ska överlämna en gåva till någon man tycker om är det kul att göra det med en riktigt fin presentpåse och det här är en av våra favoriter. Snögubben har en morot som näsa och en kastrull på huvudet. Snön yr i luften men han håller sig varm med en halsduk om halsen. Vintrig design i vitt och isblått. Mått: 18 × 21 × 8 cm eller 25 × 33 × 11 cm med tryck på lackerat papper. Extra söt är det lilla runda kortet där du kan skriva en hälsning. Vad du än väljer att lägga i den söta presentpåsen är upp till dig men vi är säkra på att du kommer hitta något som passar perfekt, och snögubben kommer passa perfekt under granen.

Escape spel, 5 personer - Crazy grandma - Stockholm

Escape spel, 5 personer - Crazy grandma - Stockholm
950 kr

För att klara av detta spännande spel behöver du verkligen samarbeta med dina lagkamrater. På 60 minuter gäller det att ni lyssnar på Crazy grandma?s ledtrådar, vilket ibland kan vara svårt ? allt hon säger är inte logiskt. Klarar du och dina vänner av att lösa mysteriet och hjälpa Crazy grandma bli fri? I Crazy Grandma i Stockholm har du och dina vänner chansen att testa er tankeförmåga och problemhantering. Klarar du av att samarbeta eller kommer du att försöka klara av banan på egen hand? Spelet tar slut efter 60 minuter, något som sätter press på laget. OBS! Crazy Grandma spelas i Escape spels lokaler i Gamla stan. Detta är främst ett tankespel där du och dina lagkamrater ska lösa problem.

Genial vecko- eller månadsplanerare - månad

Genial vecko- eller månadsplanerare - månad
199 kr

När var det nu jag skulle träffa mormor? Är jobbmötet på tisdag eller onsdag? Nu kan du vinka ajöss till problemet med att glömma bort viktiga tider och datum. Med dessa smarta veckoplanerare och månadsscheman får du en tydlig överblick om vad som är på gång. Passar lika bra för jobb- och fritidsaktiviteter. Eller varför inte göra ett gemensamt schema för hela familjen? I varje set ingår även penna, gem och klämmor. Snygg och enkel design gör det lätt att hålla ordning på vardagen. Självklart är det inte bara en träff med tandläkarborren som ska antecknas. Vi rekommenderar även att roliga aktiviteter som kalas och biodejter planeras noggrant. Att ge bort inredning i present är alltid populärt. Så överraska med en snygg planeringsaffisch som gör det lätt att hålla ordning på stort och smått i vardagen!

Escape spel - The bank heist - Svår, student - 5 personer

Escape spel - The bank heist - Svår, student - 5 personer
1 000 kr

Escape spel är som ett rollspel där du verkligen kan leva dig in i en karaktär och spela ett mer verkligt spel. The bank heist i Göteborg ger dig 60 minuter för att lyckas komma åt diamanten innan polispatrullen kommer och tar dig. För att ta dig genom banan finns det gömda saker som kan hjälpa dig. I just detta escape spel kan det vara bra att det finns någon vuxen i laget då ledtrådarna kan vara i svåraste laget, men det finns även familjevarianter med lite enklare problem. För dig som letar efter en riktigt rolig och unik present kan vi varmt rekommendera escape spel. Dessa verklighetstrogna spel passar alla ? oavsett ålder eller intresse. Fråga är ? har ni vad som krävs för att sno den värdefulla diamanten och överlista poliserna? OBS! Spelen är designade för vuxna men finns även för barnfamiljer. Detta spel är i huvudsak ett tankespel, fysisk förmåga är inte viktig ? men ta med dig läsglasögonen!

Julklappspåse ''hjärta'' - vinförpackning

Julklappspåse ''hjärta'' - vinförpackning
25 kr

Dags att slå i klapparna? Julklappspåsen ?hjärta'''' är gjord av papper och finns i flera olika storlekar. Mönstret har en tygeffekt och går i färgerna rött, beige, svart och snövit. Skriv din hälsning på hjärtformade etiketten och överlämna den vackra och kärleksfulla julklappen till mottagaren. Om du letar efter en söt presentpåse för julens alla festligeter passar den här perfekt. Varför inte ge bort en liten present på luciafesten? Eller vad sägs om en överraskning till adventsmyset med vännerna? Att välja en presentpåsen istället för en traditionell inslagning med papper och snören och både kul och spännande!

 
 

Flygtur Aerobatics är märkt med: motor & adrenalin, motor, adrenalin, julklapp, julklappstips, julklappar, present, presenttips.