Julklappstips till fru

Nyckeln till en lyckad julklapp till din fru pryds av ett enda ord omgivet av gnistrande kristaller och sprakande eldar på en glänsande yta av härdat stål.

Personligt.

En gåva till din fru är alltid personlig. När man är gifta innebär det ett djupare kännedom om varandra som människor och ett grundligare band som man och kvinna. Det är ett vackert band som bygger på tron på kärleken och människan. Och det räcker med en glimt på ytan för att vi ska kunna urskilja giftermålets och julens grundläggande likheter.

Parfym
Chanel Coco parfym
  • Coco Chanel parfym
  • Ge bort doften Coco Chanel i julklapp. En kvinnlig, kraftfull och mogen doft, innehållande noter som apelsinblomma, mandarin, ros, jasmine, mimosa, ylang-ylang, tonkabönor, patchouli och opoponax. En lyxig gåva till jul.
Smyckesskrin
Smyckesskrin
  • Personligt smyckeskrin med gravyr
  • Mycket snyggt smyckeskrin som kan graveras. I detta vackra skrin kan mottagaren av gåvan lägga sina smycken. Du väljer själv vilken text du vill gravera in i smyckesskrinet.
Väska
Träningsväska
  • Snygg träningsväska
  • Denna vrålsnygga träningsväska för henne som vill ha en enkel men stilfull väska till träningen. Ozee Sackpack påminner om den klassiska gympapåsen, men i en modern och trendig version. Träningsväskan 16 liter, där man enkelt får plats med det nödvändigaste till träningspasset. Förslut påsen med hjälp av remmarna, och bär den på ryggen. Stor logga på framsidan.

Kärleken och människan.

Detta för oss alltså tillbaka till det ursprungliga temat för dagen. Det är dags att välja julklapp till din fru. Under förutsättningen att du trots inledningen fortfarande läser är det alltså dags att hänge dig åt både julefrid och juletid och visa din fru hur väl du känner henne.

Julklappstips till frun.

Men du kommer inte att stå ensam i det här. Även om det kanske är mest korrekt att du gör det här på egen hand så kommer vi så diskret vi bara kan att sticka åt dig några tips på julklappar som vi hoppas kunna hjälpa dig på vägen. Var bara noga med att inte tala om för din fru att du fick hjälp med julklappen. Ingen som helst hjälp. Någonsin. Av någon.

Säg att du kom på idén under en av era romantiska promenader i skymningen. Eller under den där romantiska middagen i våras på den där restaurangen som du alltid glömmer namnet på. Eller under den där kvällen i förra veckan när hon somnade i dina armar efter att du för fjortonde gången suckat dig igenom P.S. I Love You men låtsats som ingenting.
Å andra sidan – säg ingenting.
Le bara.

Kärlekslåset – en kärlekstradition från öst

Det här kan vara ett av de mest romantiska gåvorna du kan ge din fru i julklapp. Varför inte anamma en österländsk tradition och befästa er kärlek i evigheten? Det är helt enkelt ett hänglås i vilket du kan låta gravera era namn. Enligt traditionen ska du sedan föra din fru till en plats – en plats där på vilken ni delar ett gemensamt minne, förslagsvis – där ni låser fast hänglåset vid någonting, för att sedan kasta bort nyckeln. Traditionen gör gällande att detta kommer att föreviga er kärlek, och vad är väl mer romantiskt än den eviga kärleken?

Ett graverat smycke

Vad kan vara mer romantiskt än ett stycke graverat smycke? Gravyren bör förstås vara någonting av värde för er som exempelvis bröllopsdatum, första gången ni träffades, barnens namn eller någonting liknande. Smycket behöver inte vara alltför märkvärdigt – det viktiga är att gravyren har en personligt anknytning till antingen er båda eller någonting med henne som bara du känner till; ju mer detaljerad du är desto starkare blir effekten.

Recension:

Julklappstips fru
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.9/5

Ett dygn på ett exklusivt hotell eller värdshus

Varför inte bjuda din käresta på en exklusiv upplevelse som fullständigt svämmar över av romantisk anda? En natt på ett av landets vackraste och förnämsta platser kommer garanterat att få henne att känna precis som hon gjorde på bröllopsnatten. I priset ingår inte bara en natt för två på ett alldeles exklusivt hotell eller värdshus, utan även en flott 3-rättersmiddag samt den väl omtalade hotellfrukosten.