Julklappstips till en Man

Nyckeln här är manlighet. Även om du inte anses att mannen i fråga är speciellt manlig – låt honom för guds skull få känna sig som en man. Det är ju jul! Ge honom någonting som lyfter upp honom till en nivå där muskulösa armar och djupa basröster är mer en regel än undantag. Låt honom känna sig som Sylvester Stallone i Rambo eller Bruce Willis i Die Hard. Han kommer att tacka dig av hela sitt hjärta. Trots sin nyfunna supermanliga manlighet kommer han att omfamna dig med en bamsekram medan hans mungipor sträcker sig mot tinningarna i ett barnaktigt leende.

SNYGGA
manchettknappar
  • Manschettknappar med personlig gravyr
  • Ge bort dessa eleganta, silverfärgade manschettknappar med borstad yta i mitten och blank yta på sidorna. Du väljer själv om du vill lägga till en personlig gravyr på knapparna. En uppskattad gåva till honom.
SKÄGGET
Skäggvårdskit
  • Skäggvårdskit för ett snyggt skägg
  • Kanske behöver skägget fixas till nyårsfesten? Med Beard Monkey Beard Care Christmas Kit ger du bort ett skäggkit innehållande ett skäggschampo och en skäggolja i fullstorlek förpackade i en snygg presentförpackning. En bra julklapp den han som har skägg.
KLOCKA
vattentät klocka
  • Vattentät klocka
  • Om han gillar vatten och att simma så är en vattentät klocka säkert uppskattat. Klockan kan användas för dusch och bad, och till exempel vid snorkling vid vattenytan. En fin julgåva.

Du förstår vad vi är ute efter här. Med manlighet i sikte när du väljer ut din julklapp kommer du att vinna mycket mark. Ge det lite tid. Kombinera gärna en supermanlig upplevelse med någonting som verkligen är talande för hans personlighet. Det är dock inget måste – manlighet är manlighet oavsett om det tilltalar personlighet eller inte. Vi har satt ihop en lista som präglas så intensivt av håriga bröst och kraftiga mustascher att till och med en promenad längs stranden blir tufft!

Manlighet

Men hur mäter man egentligen manlighet? Är det överhuvudtaget möjligt? När det kommer till julen så kanske vi inte kopplar samman den med någon större manlighet. Förvisso är tomtens skägg ganska majestätiskt tillsammans med hans omisskännliga omfång, men är det relaterat till manlighet?
Nja.
Det är snarare en definition av julaftons allra starkaste symbol.
Alltså inte lika manligt som håriga bröst och kraftiga mustascher!

Julklappstips till en man.

Prova på stuntyrket för en dag

När vi ändå är inne på ämnet manlighet så kan vi lika gärna dra ut det så mycket det går. Det här är det närmaste man någonsin kan komma den genuina, klassiska och fullständigt riktiga beskrivningen av manlighet man någonsin kan komma. Stuntyrket är kopplat till flera av våra största och mest framträdande manliga ikoner, och världen har häpnats gång på gång över manliga förebilder som presenteras i teverutan. Det är med andra ord vad en lycklig man(eller flera) i din omgivning kommer att få uppleva. Att vara stuntman för en dag är den bästa julklappen du någonsin kan ge en man!

Pistolskytte

Att hålla en riktigt pistol i sina händer är många mäns våta dröm. Vi har alla sett det i teverutan – några kanske till och med har sett det i verkligheten – men när du själv står med en pistol i handen och får känna rekylen i kroppen, då kommer du verkligen att veta. Att prova på pistolskytte är en högt uppskattad julklapp som garanterat kommer att få honom att sträcka på sig lite extra när han öppnar julklappen.

Ass Blaster – såsflaskan förpackad i ett dass

Ja, det är seriöst – såsflaskan är inpackad i ett utedass i ministorlek, och själva såsen heter verkligen Ass Blaster. Vad namnet antyder så bör man alltså inte ta för mycket av den. Här slår den manliga manligheten till och helt enkelt kräver att man sätter påståendet på prov. Det här kan mycket väl vara den mest komiska julklapp du kan ge en man, och han kommer med största säkerhet att sätta såsens namn på prov. Mycket nöje!

Recension:

Julklappstips man
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.8/5