Julklappstips till mormor

Den äldre generationen bär på kunskap om en svunnen tid som den yngre inte har upplevt. De var med när mycket av det vi ser idag blev uppbyggt. Idéer som kom till när mormor var yngre är framträdande byggnader, varuhus, sevärdigheter och samhällsnormer idag. Hon sitter på så mycket kunskap om det som var. Saker som vi bara har läst i tidningar och sett på teve har hon kanske upplevt med egna ögon.

Vad är mormor för dig? Den där snälla tanten som sticker en frasig tjugolapp i din hand varje gång ni ses eller den som har koll på allting under sammankomsterna och ser till att allting som ska göras blir gjort? Det finns naturligtvis en rad andra definitioner av en mormor, men vad hon än är för dig så utgör hon en viktig del av julfirandet. Därför är det viktigt att julklappen du väljer ut inte nödvändigtvis är någonting stort och kostsamt, utan snarare full av personlighet, känsla och tanke.

Ljuslykta
Ljuslyckta
  • Vackra ljuslyktor
  • En supersnygg oljelykta är en perfekt julgåva. Boll av glas som du fyller med lampolja. Stilren och snygg mysbelysning till någon du bryr dig om!
Halsband
Hjärthalsband
  • Stilrent halsband med hjärta
  • Exklusivt och stilrent halsband hjärta Elise är en fin julklapp att ge bort. Du kan välja en gravyrtext som gör julklappen extra personlig.
Doftljus
Doftljus
  • Doftljus med juldoft
  • Ett vackert doftljus som ger en fin julstämning till mottagaren av gåvan. En juldoft med blandning av färska äpplen, kanel,valnöt och lönn.

Älskade mormor

Temat för julklappstips till mormor är familj. I många kulturer är det de äldre som tar de avgörande besluten, och i många familjer är det de äldre som utgör ett sorts centrum i varje sammankomst. Vi har lärt oss att respektera de äldre och visa de vår vördnad, och vi sätter oss aldrig upp mot mormor om det verkligen, verkligen inte är nödvändigt. Vi ser ofta mormor som en glad liten gumma och kärnan i familjen, och en arg lite mormor är någonting vi sällan får se.

Julklappstips till mormor.

En minneskollektion i en fotobok

Här har vi en julklapp med oerhört mycket känsla bakom! En fotobok fullspäckad med samlad minnesbilder av hela familjen. Mormor kommer att bli så rörd av detta att inget öga kommer att lämnas torrt. Sortera bilderna i fotoboken i kronologisk ordning och skapa en minnesbank som kommer att stärka familjebanden och hålla det levande för all framtid – allt från när mormor själv var ung fram tills att hennes barnbarn växt upp.

En designad inredningsdetalj

Ge mormor en elegant julklapp i år! Det finns en uppsjö av designade alternativ som kommer att förgylla inredningen hemma hos mormor. Varför inte hitta en soffkudde eller en tavla med broderad text på? Det är bara din fantasi som sätter gränserna! Hitta någonting som verkligen speglar mormors personlighet, kanske prydda med några visa ord eller en fin bild som säger någonting om vem mormor är och vad hon betyder för familjen.

Recension:

Julklappstips mormor
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.7/5

Egendesignad fotokalender

Varför inte göra en twist av fotokollektionen och lägga in de mest minnesvärda bilderna i en kalender? Fotot för varje månad kan vara baserat på någonting som har med just den månaden, exempelvis om någon fyller år eller om någonting fantastiskt hände just den månaden. Eller varför inte ta det ännu längre och krydda varje foto med en text som säger någonting om vad mormor betyder för familjen. Det kan vara en dikt, några visdomsord eller ett citat mormor har sagt vid något speciellt tillfälle. Använd fantasin!