Julklappstips till Pappa

Julklappstips till Pappa. Stort sortiment av minnesvärda upplevelser. Passa på att köpa julklappar till Pappa online. Här hittar du över 100 bra julklappstips till far:

 


Julklappstips till pappa

Finns det någon som det är svårare att köpa julklappar och andra presenter till än pappa? I de flestas liv gör det nog inte det, så det är inte undra på att många redan långt innan jul börjar oroa sig över vad de egentligen ska köpa till pappsen. Om detta är något som oroar även dig, har vi dock samlat ihop några julklappstips till pappor, som vi vet brukar vara något så när lyckade åtminstone, även om man köper julklappar till en mer kräsen pappa eller en pappa som har allt.

Julklappstips till pappa.

Några förslag på vad du kan köpa:

Något som har med bilen att göra (för den bilintresserade pappan)

Det kan vara något som faktiskt behövs till bilen, eller någon lite rolig pryl som helt enkelt gör bilresan trevligare, beroende på vad det är för bil pappa har, eller kanske någon bok eller något annat lite mer opersonligt, men ändå bilrelaterat, om pappas bil redan ”har allt”.

Något som har med pappas hobby att göra

Har pappa en hobby, vare sig det är golf, att resa, att åka skidor eller att ägna sig åt en annan sport eller att samla på något, är det nästan alltid ett säkert kort att köpa en julklapp som har med detta att göra på något vis.

Något som har ett samband med något pappa gillade som ung

Det kan t.ex. vara en artist eller ett band, en viktig historisk händelse eller ett sportevenemang. Oavsett vilket, gillar de flesta pappor att bli påminda om sin ungdom, så tjatar pappa alltid om något som hände när han var yngre, kan detta vara en bra ledtråd.

Något som har med matlagning eller grillning att göra

Om pappa ägnar sig åt detta, det vill säga. Om så är fallet, har du dock tur, eftersom det finns massvis med saker man kan köpa för att underlätta för pappa när han grillar eller lagar mat.

KALL ÖL
egen kylbrunn
  • Håller ölen kall
  • Med denna fantastiska gåva kan mottagaren hålla sina drycker kalla även på sommaren. Med kylbrunnen nergrävd i trädgården hjälper jorden till att hålla ölen eller drycken kyld även under de mest heta dagarna. Coolt eller hur?
EGET ÖL
Eget öl
  • Brygg ditt eget öl
  • Känner du nån som är intresserad av öl? Då kan vi rekommendera detta julklappstips där mottagaren av gåvan får möjlighet att brygga sitt eget öl! Man brygger enkelt sitt eget goda öl. Kanske får du smaka?
ÖLBÄLTE
ölbälte
  • Grillförkläde
  • Ge bort det ultimata grillförklädet i julklapp. Med detta förkläde vid grillen har man plats för allt och lite till. Vad sägs om ett hölster tvärs över bröstet som har plats för ett helt sex-pack öl? Grillkvällarna kommer att bli en succé framöver om du ger bort denna till nån du älskar.


En ny teknikpryl (för den teknikintresserade pappan)

För att välja rätt teknikpryl underlättar det dock förstås om du vet lite om vad pappa egentligen föredrar för teknik. Ska det vara något till en dator? Till att lyssna på musik med? Att titta på tv med? Vad för slags teknik gillar pappa mest? Har du ett hum om detta, kan detta dock hjälpa dig att hitta en bra teknikpryl att ge bort i julklapp. Glöm inte att många butiker som säljer teknikprylar dessutom har riktigt bra och kunnig personal som kan ge dig bra förslag.

Något lite tjusigare att dricka (för pappan som dricker alkohol)

Det kan vara ett årgångsvin, en riktigt fin whiskey eller vilken alkoholsort pappa än föredrar, bara det är något lite finare och lyxigare än vad pappa brukar köpa eller få. Då blir denna julklapp garanterat uppskattad! Eller varför inte en Whiskyprovning? Det finns många upplevelser kring provningar av Whiskey, öl eller vin. Även Systembolaget har ofta kunnig personal som kan komma med bra och passande förslag på de bästa sprit- och vinsorterna inom varje tänkbar kategori, så dra nytta av detta om du inte har så stor kunskap inom området själv.

Vad uppskattar du mest med julen? All den goda maten, julgranen, umgänget med familj och vänner? Eller är det kanske julklapparna som är det som lockar mest? De flesta av oss gillar nog det mesta med julen, men visst är det lite extra roligt när det är dags att dela ut årets julklappar. Ofta händer något under åren, och som liten är det att få, och packa upp, julklappar som är själva meningen med julen. Men allt eftersom man blir äldre ökar glädjen med att få ge, och många upplever nog att det kan vara roligare att ge bort än att få julklappar. Och speciellt kul är det förstås när man lyckats hitta den där julklappen som får mottagarens ögon att tindra av glädje. För man vill ju ge bort något som skänker glädje och inte bara köpa något för att det ska bli ett paket. Och visst är det väl så att vissa personer är lättare att hitta bra julklappar till än andra. Barn brukar vara tacksamma att köpa till eftersom de nästan alltid kan presentera någon liten önskelista spå att man i alla fall kan få en ledtråd till vad som uppskattas mest. Men, när man kommer till sina egna föräldrar kan det vara betydligt svårare, trots att det är personer som står en nära och om man känner mycket väl. Antagligen vet du precis vad pappa är intresserad av och vad han gillar. Men pappor har också en tendens att redan ha det mesta de behöver och då blir det genast problem att klura ut en lämplig julklapp. Om pappa redan har alla slipsar och strumpor han behöver och om verktygslådan redan är full, vad hittar man då på?


Ett bra tips är att ge pappa en prenumeration på en tidning. Om du inte är alldeles säker på vilken tidning han skulle uppskatta mest är det smart att ge ett presentkort på en prenumeration och låta honom själv välja. Då får han en julklapp som garanterat roar honom, och som dessutom ger glädje under lång tid. Vill du inte ge en tidningsprenumeration finns det säkert böcker som du vet att pappa skulle tycka om. En bok ger ju inte bara underhållning i form av läsning. Den ger också möjlighet att koppla av och bara vara, vilket kan vara nog så värdefullt i en stressig vardag.

Om du vill ge något annorlunda kan du kanske ge pappa en upplevelse i julklapp. Det finns massor av upplevelser som man kan ge bort, för alla intressen och i olika prisklasser. En biljett till en viktig fotbollsmatch eller en konsertbiljett, till exempel. Whiskyprovning och ölprovning är andra upplevelser som pappa säkert skulle gilla. Men, mest av allt uppskattar pappa säkert om han får något du gjort själv. Så är det när man är barn, och så är det faktiskt också när barnen blir stora. Är du inte så pysslig av dig kan du kanske baka något som du lägger med i en korg med god julmat. Det kommer garanterat att bli en uppskattad julklapp.