Julklappstips till pojkvän

Många har varje år svårt att hitta den rätta julklappen för pojkvännen, framför allt till den sorts pojkvän som kanske aldrig önskar sig något, eller redan verkar ha i princip allt. Detta är ett välkänt problem, som även vi själva råkat ut för, vilket gör att vi vid det här laget faktiskt har några smarta julklappstips till pojkvän att dela med oss av. Vi hoppas att dessa tips ska göra det lättare för dig att hitta något till pojkvännen i år.

KALL ÖL
egen kylbrunn
  • Håller ölen kall
  • Med denna fantastiska gåva kan mottagaren hålla sina drycker kalla även på sommaren. Med kylbrunnen nergrävd i trädgården hjälper jorden till att hålla ölen eller drycken kyld även under de mest heta dagarna. Coolt eller hur?
EGET ÖL
Eget öl
  • Brygg ditt eget öl
  • Känner du nån som är intresserad av öl? Då kan vi rekommendera detta julklappstips där mottagaren av gåvan får möjlighet att brygga sitt eget öl! Man brygger enkelt sitt eget goda öl. Kanske får du smaka?
ÖLBÄLTE
ölbälte
  • Grillförkläde
  • Ge bort det ultimata grillförklädet i julklapp. Med detta förkläde vid grillen har man plats för allt och lite till. Vad sägs om ett hölster tvärs över bröstet som har plats för ett helt sex-pack öl? Grillkvällarna kommer att bli en succé framöver om du ger bort denna till nån du älskar.

Något sportrelaterat

Förutsatt att din pojkvän är sportintresserad, förstås, men många pojkvänner har ju en tendens att vara det. Om så är fallet med din pojkvän kan allt från en tröja från favoritlaget, med favoritspelarens namn till biljetter till ett sportevenemang vara en bra present till pojkvännen. Eller varför inte låta honom prova på en ny och kanske för honom okänt sport och låta honom gå en kurs i fäktning?

Sportrelaterade julklappar kan även vara sådana som gör att din pojkvän kan utöva en viss sport själv, om han har ett intresse av det. Så gillar han att utöva en viss sport, ta reda på om det finns något relaterat till detta som kan passa!

Teknikprylar

Detta uppskattas av många killar, men framför allt av dem med ett lite större teknikintresse, så klart. Dessutom lanseras det ju nya spännande teknikprylar hela tiden, vilket gör att man lätt kan välja att köpa en teknikpryl varje jul om man vill det.

Om du tror att detta alternativ skulle passa just din pojkvän, rekommenderar vi att du tar reda på vilka de senaste teknikprylarna just nu är, samt vilka av dem som är mest populära just nu. Glöm dock inte att ta reda på om din pojkvän redan har denna pryl eller inte innan du köper något!

Julklappstips till pojkvän.

Klockor

De killar som redan har en lyxig klocka vill nämligen gärna ha fler, men de killar som inte har en klocka redan, behöver förstås en ännu mer. Fundera därför på om detta inte skulle kunna vara något som din pojkvän skulle kunna uppskatta. Är så fallet, kan du förstås välja mellan massvis med olika klockor.

Accessoarer

Killar behöver nämligen massvis med accessoarer, men många är ganska dåliga på att skaffa dem, trots att de behöver dem. Detta är därför något du som julklappsköpare kan hjälpa till, med. Mest uppskattade blir accessoarer som ges bort i julklapp förstås om de är av lite bättre kvalitet än vad pojkvännen ifråga förmodligen hade köpt till sig själv, så ha detta i åtanke när du gör dina val, om du bestämmer dig för att satsa på accessoarer. Missa inte våra sidor som tipsar om:

Att hitta rätt pojkvänsjulklapp

Så är det dags att börja fundera igen. Vad ska du ge honom i år? Att köpa julklapp till sin pojkvän kan vara både lätt och svårt. För även om du kanske är den som känner honom bäst av alla är det inte alltid helt lätt att överraska med den där fantastiska julklappen som får hans ögon att tindra som hos ett barn på julafton. Och det finns förstås ingen generell ”pojkvänsjulklapp” som uppskattas av alla pojkvänner världen över eftersom pojkvänner, precis som alla andra, är unika individer med sin personliga smak och sina speciella intressen.

Att välja julklapp till en pojkvän ställer samma krav som när du ska köpa klappar till någon annan, med den skillnaden att du kanske är lite extra noga med att det verkligen ska bli en bra julklapp när den ska ges till din kära. För att du sak hitta rätt får du förstås fundera på vad han är intresserad av och vad han gillar. Till sportkillen, till exempel, kan du välja mellan sportkläder och utrustning. Eller varför inte ge honom en biljett till den där stora matchen som han pratar så mycket om.

Uppskattade julklappar

En julklapp behöver ju inte vara en sak, även om biljetten förstås är en sak och kan packas in. Upplevelser brukar också vara uppskattade julklappar. Och när det gäller pojkvännen kan du kanske ge en upplevelse som ni kan uppleva tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje som du vet. Här finns naturligtvis hur mycket som helst att ösa ur. Vilken upplevelse som passar din pojkvän bäst vet kanske bara du. Det finns upplevelser i alla prisklasser, så du behöver inte lägga en förmögenhet för att kunna ge en fin upplevelse i julklapp. Om han gillar öl kan du skicka iväg honom på ölprovning, till exempel. En julklapp som inte kostar mer än några hundralappar. Och du kan naturligtvis följa med på den där ölprovningen själv om du, och han, vill.

En personlig julklapp

Vill du ändå hellre ge saker i julklapp finns det mycket att välja på. Det finns både mer allmängiltiga julklappar som skönhetsset för killar, träningskläder och liknande. Det är sånt som man kan ge de flesta killar även om man inte vet så noga vad de gillar. Men, du kan givetvis också välja något som tilltalar just honom. Gillar han elektroniska prylar kan du kanske ge honom en drönare. Dessa små flygande saker är oerhört populära och roar pojkar i alla åldrar, från 5 till 99 år. Tekniska leksaker och prylar går hem hos de flesta pojkvänner. En tuff laddstation till mobilen eller ett skal med något häftigt motiv är också julklappar som passar bra till pojkvännen, nästan oavsett vem han är.

Vill du ge honom en alldeles personlig julklapp kan du ju ge honom något du gjort själv. Kan du sticka, till exempel, blir han säkert glad över en tröja eller halsduk som du tillverkat speciellt för honom. Det blir en julklapp med mycket kärlek i och som dessutom varar länge.