Julklappstips till svärmor

Vem är svärmor för dig? Är hon den där stöttepelaren som alltid finns tillgänglig när familjen behöver henne, eller är hon Disney-varianten av en elak svärmor som sprider skräck och ångest omkring sig? Oavsett vad hon är för dig finns det alltid utrymme för en julklapp – för när julen kommer ska varenda svärmor vara glad, eller hur? Kanske kommer hon att titta på din julklapp med avsmak i blicken eller trycka den hårt intill sig och säga att den är alldeles underbar.

Ljuslykta
Ljuslyckta
  • Vackra ljuslyktor
  • En supersnygg oljelykta är en perfekt julgåva. Boll av glas som du fyller med lampolja. Stilren och snygg mysbelysning till någon du bryr dig om!
Halsband
Hjärthalsband
  • Stilrent halsband med hjärta
  • Exklusivt och stilrent halsband hjärta Elise är en fin julklapp att ge bort. Du kan välja en gravyrtext som gör julklappen extra personlig.
Doftljus
Doftljus
  • Doftljus med juldoft
  • Ett vackert doftljus som ger en fin julstämning till mottagaren av gåvan. En juldoft med blandning av färska äpplen, kanel,valnöt och lönn.

Vad ska man köpa till svärmor?

Klart svärmor ska ha en julklapp. En ordentlig julklapp! Hon klämde ju ut mannen eller kvinnan som du valde som din, så indirekt är ju hon ansvarig för att du är kär och lycklig. Det ska hon ju ha ett litet tack för. Kanske har ni barn tillsammans, och då är hon ju dessutom indirekt medverkande till att du överhuvudtaget har barn. Tankegångarna är lite krångliga nu, men om du inte är vidare förtjust i svärmor så kan det hjälpa att försöka hitta de små positiva detaljerna som gör att du åtminstone kan dra på munnen.
För på julen ska varenda unge vara glad, eller hur?

Julklappstips till svärmor.

Så vad köper man till en svärmor? Vad är egentligen de hetaste julklappstipsen till svärmor 2015? Vi har tagit mod till oss och satt ihop en topp 3-lista på de främsta julklapparna till svärmor. Vi kan inte garantera att hon kommer att bli glad, men en början till ett leende är alltid gott nog. För när julen kommer ska varenda svärmor vara glad.

En ny dammsugare

Om du känner dig så där extra generös i år kan du alltid ge svärmor en dammsugare. Vilken svärmor skulle inte vilja ha en dammsugare? Köp en sådan där Transformers-liknande sak full av mönster och färger så kommer hon att bli alldeles sprallig till jul. Det kommer göra henne gott att få känna sig modern. Hittar du en dammsugare som kan transformera sig till brandman så är det rekommenderat, men inget krav.

Servis

Har du en sådan där mysig liten svärmor som vill bjuda på mat eller fika var och varannan vecka, då är det här en alldeles ypperlig julklapp. Det finns en uppsjö av servis-varianter; bara att välja och vraka bland matserviser, teserviser och mycket annat. Om du inte själv har bra koll på vilken typ av servis hon skulle föredra, tala med din partner. Ju mer personlig anknytning en julklapp har desto större blir effekten.

Den automatiska vispen

Detta kan mycket väl vara årets hetaste julklapp till svärmor. Den automatiska vispen gör jobbet åt dig; placera den mot botten av kastrullen och välj ett av tre hastighetslägen. Svärmor kan tillreda vad som helst utan att behöva trötta ut en arm eller plocka fram elvispen. Stirr(roligt namn, eller hur?) blev vinnare i Red Hot Design Award 2012 med sin alldeles unika design, och dess användbarhet har hyllats av en hel värld. Visst förtjänar svärmor en sådan elektrisk svärmorsdröm?

Recension:

Julklappstips svärmor
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.6/5