Julklappstips till syster

Vi vet att en syster kan vara en påfrestande varelse, men låt oss för ett ögonblick lägga alla skiljaktigheter åt sidan och fokusera på den förestående högtiden. Julen är en tid där vi alla får en chans att verkligen hylla det band som utgör en familj. När man talar om julafton så tänker vi automatiskt att det är en högtid som tillhör barnen, men samtidigt är det en dag för alla. Ofta samlas hela släkter och delar en upplevelse som blir ett minne att bevara varje år, men lika ofta är det bara kärnfamiljen. Hur det än ser ut för dig så förutsätter vi att om du har en syster så kommer du naturligtvis att köpa en julklapp åt henne.

MODELL
Modell för en dag
  • Prova att jobba som modell
  • Har hon någonsin haft en dröm om att bli modell? Här får hon hjälp av en professionell makeupstyling och kommer att förevigas med fotografering i en studio. Kul att testa!
CHOKLAD
Chokladprovning
  • Prova choklad
  • Gillar hon choklad? Då är det här julklappen som du ska ge henne! Här kan hon prova fantastisk choklad där hon även får lyssna till chokladens fascinerande historia. Smaskigt och spännande 🙂
MASSAGE
Massage
  • Helkroppsmassage
  • Ge bort en massage till henne i julklapp. Låt henne varva ner, få ny kraft och energi! Massagen ges i en harmonisk och avkopplande miljö. Blodcirkulationen ökar i kroppen och spänningar löses upp. En uppskattad julgåva!

Om du inte har en syster, då är det dags att ställa morsan och farsan mot väggen och kräva en. Har du en syster, men inte vill köpa till henne, så råder vi dig att göra det i alla fall. Tjejer kan bli fruktansvärt arga – speciellt systrar.

Så nu när vi har lagt den första fasen bakom oss är det dags att börja titta på nästa.

Vad vill din syster ha?

Kanske har du stenkoll på vad hon önskar sig, men om du har minsta tvivel så kommer vi här nedan att presentera de hetaste julklapparna till din syster 2015. Om du inte finner någonting bland dessa ting så kanske du åtminstone får inspirationen som senare leder till ett beslut. Vi hoppas hur som helst att vi kan hjälpa dig på vägen!

Julklappstips till syster.

En hjälpande hand

Ta tillfället i akt att visa din syster hur mycket hon betyder för dig. I en syskonrelation är det inte alltid det lättaste att visa uppskattning gentemot varandra, så gör någonting alldeles extra den här julen. Om du vet vad hennes största intresse och passion är – finns det någonting du kan göra för att underlätta? Kan du ge henne någonting eller göra någonting som skapar nya och bättre förutsättningar för henne att kunna ägna sig åt det? Om du tänker till och gör det här bra så kan det mycket väl bli en svårslagen julklapp.

Tävlingsupplevelse – bowling

Har du och din syster alltid präglats av en underliggande rivalitet som mynnat ut i bitande tävlingsinstinkter och och brinnande vinnarskallar, då kan en tävlingsupplevelse vara någonting för henne. Varför inte ge henne en bowlingkväll i julklapp? Kanske någonting mer äventyrligt som en klättervägg eller liknande? Naturligtvis kommer du behöva förlika dig med att du troligtvis måste låta henne vinna.

En helt egen mjukglassmaskin

Tycker din syster om glass? Sneglar hon alltid mot den lilla kiosken på stan som säljer så gudomligt god mjukglass? Då kommer hon garanterat att tycka om den här julklappen! Den här glassmaskinen kommer nämligen att låta henne göra egen mjukglass – precis när hon vill! Med några få ingredienser har hon en mjukglass i handen på nolltid, och hon behöver inte ens lämna hemmet! En julklapp att satsa på?