Julklappstips till Bror

Vad ska du köpa till din bror i jul? Någon skämtartikel? En upplevelse? Kanske någonting som han kommer ställa på hyllan och glömma bort innan annandagen? Det finns mycket att välja mellan, och vi kommer göra vårt bästa för att visa vägen till den perfekta julklappen till din bror.

Vad betyder din bror för dig?

Är han en irriterande insekt som du helst av allt vill stänga in i en glasburk med lufthål och ställa på hyllan hemma hos farmor, eller är han en bror som du aldrig ens skulle tänka tanken att vara utan? Vi håller med om att en bror betyder mycket för vem som helst, och hur din relation till brorsan än ser ut så är syskonkärlek inte ett mål för underskattning. Därför blir det här med julklappsvalet viktigt med tanke på att du vill belysa hur viktig din bror är i ditt liv.

[go_pricing id=”ol_alskaren”]

[go_pricing id=”pafotter_syster_5a02c2e0d5d93″]

Vad hade du gjort utan honom, liksom?

Det är kanske inte det lättaste att hitta den perfekta julklappen till din bror, men låt oss för ett ögonblick titta närmare på situationen.
Han är en pojke eller man, han vill känna sig uppskattad, han vill vara ett bra syskon(så länge inte metaforen med insekten ovan är aktuell, då håller han sig sannolikt undan) och han vill förmodligen fira jul med dig. Han kommer att finnas inte bara den här julen, utan många jular som följer, och ni kommer att dela många fler minnen än de ni redan har till varandra.

Julklappstips till bror.

Med de här faktorerna i åtanke kan vi nu gå vidare och titta på topplistan för de främsta julklapparna till din bror i år.

The Bro-code av Barney Stinson

Den absolut bästa julklappen till vilken bror som helst! Boken är baserad på självaste Barney Stinsons regelverk från succé-serien How I met your mother. För dig som har missat serien så handlar den här boken på det hela taget om hur du blir en bro – en perfekt bror som alltid finns för sina syskon eller nära vänner.

Tröja med eget tryck

Ge din bror någonting alldeles speciellt i jul. Vad sägs om en tröja med eget tryck? Det kan exempelvis vara en bild på dig, er båda, några ord som beskriver hans dröm, ett passade citat eller varför inte hans nuvarande yrkestitel? Det är bara din fantasi som sätter gränserna, och så länge det är du som bestämmer tryck så kan det ju inte bli annat än personligt. Eller hur?

Full fart med speedcatbåten

Tycker brorsan om fart och fläkt?
Dum fråga kanske – det gör väl alla bröder!
Nu kan du ge honom en exklusiv och nervkittlande fartupplevelse i julklapp! En speedcat bjuder upp till accelerationskraft när den är som bäst, och för den som tycker om att färdas snabbt på vatten(alla?) kommer det här att bli en utav årets främsta julklappar! Säkerhetsgenomgången är ganska omfattande. Behöver vi säga mer?

Recension:

Julklappstips bror
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.5/5