Julklappstips till dam

Den ursprungiga definitionen av en dam beskriver en högt uppsatt kvinna i stadigt sällskap med en riddare eller en adlig man. Damen högaktades och hyllades av sin man för sin skönhet och klass och hon härstammade ofta från någon av de högre och lärda samhällsklasserna. Ordet dam kommer ursprungligen från det latinska ordet domina som rätt och slätt betyder härskarinna.

Så när vi säger dam, vad tänker du på då? En proper, äldre dam med yvig pälsrock och lite spetsigt ansikte eller en gosig liten dam med stora nyfikna ögon som ständigt är på jakt efter ett lättsamt kafferep? Att tänka på en härskarinna är kanske lite omodernt, men vi kopplar ändå samman ordet dam med en karismatisk kvinna med stort inflytande.

Lägg lite extra energi på en bra julklapp

Vad än din definition må vara så är julklappen till en dam någonting att lägga lite extra energi på. Damen i fråga kanske är din moster, faster, mormor eller farmor, och vilken av kategorierna hon än faller in i så är hon nog värd någonting alldeles extra.

Julklappstips till en dam.

Så vad köper man åt en dam i julklapp? Som ovan nämnt behöver de ligga lite extra energi bakom den här julklappen, och vi har satt ihop en topplista på det hetaste julklapparna till en kvinna. Förhoppningsvis ska det leda dig till den perfekta julklappen till din alldeles speciella dam. Vi kommer att hålla tummarna för dig.

En romantisk resa tillbaka i tiden

Har damen i fråga någon man, pojkvän eller älskare? Är det kanske du som är den lyckliga? Hur det än är så är det här en alldeles jättebra julklapp till en dam; en färd på häst och vagn genom Djurgården i Stockholm. Ge henne en julklapp som tar med henne på en färd genom historien och få henne att känna sig som en adlig dam gjorde. Är det inte du som är den lyckliga mannen så kan du stolt medge att du har gjort inte bara en dam mycket glad, utan även en man som tack vare dig kommer att ha mycket lycklig kvinna.

En simulerad soluppgång

Vem skulle inte vilja vakna upp till en stigande sol varje morgon? Med den revolutionerande Sunrise System 320 kommer damen i fråga få just det. Varje morgon! Den här exklusiva väckarklockan har ett inbyggt ljussystem vars styrka ökar gradvis för att simulera en gryning. Människor har i alla tider vaknat av solens ljus, och det har en dokumenterad effekt på kroppens aktivitets- och stressnivåer. Du väljer själv i vilken hastighet ljuset ska stegra. Från och med nu kommer den här damens morgnar att bli fullständigt fridfulla.

En skräddarsydd spaupplevelse

De den här damen på en alldeles underbar spaupplevelse i julklapp, och hon kommer att smälta som smör. Den här skräddarsydda upplevelsen är anpassad helt efter mottagarens önskan. Låt damen skräddarsy sin egen, avslappnade spaupplevelse i form av massage, ansiktsbehandling, peeling, manikyr eller pedikyr. Eller varför inte lägga in flera behandlingar och göra det till en ännu mer speciell upplevelse?