Julklappstips dam

Vad ska man ge bort i julklapp? Har du svårt att komma på detta så tipsar vi nedan om ett antal presenter för julklappar dam. Känner du personen som du ska ge bort en gåva till är det ett plus. Vad man ger beror förstås mycket på vad just denna kvinna gillar att göra och vilka intressen hon har. Lägg lite extra energi på en bra julklapp. Kvinnan i fråga är kanske din moster, faster, mormor eller farmor.

  • Ljusstake Nordic Light
  • "Vacker & Stilren Ljusstake"
  • Vacker fyraarmad ljusstake. Du kan själv bestämma formen. Denna ljusstake finns även som sjuarmad ljusstake. Här hittar du fler fina ljusstakar.
  • Smycken Swarovski
  • "Swarovskismycken i julklapp"
  • Ge bort ett eller fler vackra gnistrande smycken av märket Swarovski. Mixa och matsch efter vad du tror mottagaren av gåvan gillar.
  • Zenkuru Kroppskudde
  • "Avslappning för Hela Kroppen"
  • Denna kudde ger en avslappnad sovställning. Mycket bra mot värk i ländrygg, höft och knän. Man hittar enkelt en avslappnad position.

Julklappar dam

Julklappar dam kan vara saker som kläder, mode, träningskläder, böcker, deckare, smycken, tidningsprenumeration, accessoarer dam, upplevelser, hemmagjord gåva, presentkort hos någon butik hon brukar handla i och mycket annat. Många gillar även att få fint hemmagjord konfektyr som slås in riktigt snyggt med julklappspapper, fina snören och kort. Eller varför inte en fint virkad eller stickad sjal. Som kan vara köpt eller egentillverkad. Ett biobesök och en god middag är även en mysig julklapp dam.

Julklappstips dam

Väckarklocka med inbyggt ljussystem

Vakna med att ljuset ökar lite i taget. Med den revolutionerande Sunrise System 320 kommer man få just det. Varje morgon! Den här väckarklockan har ett inbyggt ljussystem vars styrka ökar gradvis för att simulera en gryning. Människor har i alla tider vaknat av solens ljus. Det har en dokumenterad effekt på kroppens aktivitets- och stressnivåer. Du väljer själv i vilken hastighet ljuset ska stegra.

En skräddarsydd spaupplevelse

Ge bort en skön och avkopplande spaupplevelse i julklapp dam. Den kan även delas med dig som givare eller kanske en vän. Den här skräddarsydda upplevelsen är anpassad efter mottagarens önskan. Låt henne skräddarsy sin egen, avslappnade spaupplevelse i form av massage, ansiktsbehandling, peeling, manikyr eller pedikyr. Om man inte gillar spabehandlingar så finns det ofta mysiga och varma bassänger att flyta runt. Äta gott och bara koppla av. Denna upplevelse går att göra till en helgvistelse på ett spahotell eller liknande. En övernattning med lugnande behandlingar där ni får rå om er själva.