Julklappstips till dotter

Nu när julen nalkas är det dags att hitta den där alldeles speciella julklappen till din lilla flicka – oavsett om hon är 8 år och skriker för att hon tycker att maten är äcklig, eller 16 år och skriker för att hon fortfarande tycker att maten är äcklig – och det kan tyckas att det blir allt svårare ju äldre hon blir. När hon är den lilla flickan som fortfarande tycker att mamma och pappa är bäst i hela världen kan det te sig enkelt att köpa ett klädesplagg eller ett dockhus åt henne i julklapp.
Prova köpa ett dockhus åt henne när hon har fyllt 15.

Nej, gör inte det förresten. Det sägs att 15-åriga döttrar kan skjuta laser ur ögonen, och det vore tråkigt om du blev förintad på julafton. Med andra ord – inget dockhus efter 11, okej?

Vi torkar svetten ur pannan och fortsätter. Julen närmar sig, och det är dags att fundera ut vad din dotter vill ha i julklapp. Det kan behövas en hel del planering och lite diskreta frågor för att ta reda på vad hon önskar sig och sedan hitta det, men om du börjar i tid kan du gardera dig med gott om tid för ändamålet. Huvudsaken är ju att din lilla flicka får en julklapp som matchar hennes person och sätter ett leende på hennes läppar. Och att du inte blir förintad på julafton.

Julklappstips till dotter.

En fontän av… choklad

Icke att förglömma – din dotter älskar choklad! Och därav kommer hon att avguda den här. Chokladfontänen är inte bara ett utmärkt verktyg för bakning och diverse tillredning, utan den är även ett iögonfallande maskineri som tillåter användaren att använda chokladen på ett mycket smidigare sätt än tidigare. Det enda din dotter kommer att behöva göra är att värma chokladen, exempelvis i micron, och sedan hälla den i fontänens behållare! Behållaren håller sedan chokladen varm, och därefter kan hon enkelt doppa diverse godsaker i den och avnjuta chokladdraperade smakupplevelser snabbt och mycket enkelt! Din dotter kommer att älska den.

En shoppingtur – på riktigt

Släpp iväg din dotter på en shoppingtur på riktigt – med en professionell stylist! Shoppingturen är naturligtvis skräddarsydd, och i två timmar kommer din dotter att få njuta av den bästa shoppingen hon någonsin har varit med om! Hon kommer inte bara lära sig hur man fyller upp en garderob enligt den senaste modetrenden, hon kommer även att få rådgivning vad gäller hennes egen stil och färger för att från denna magiska dag kunna shoppa professionellt på egen hand.

Dans-spelet

Tycker din lilla prinsessa om att dansa? Brukar hon fäkta omkring i vardagsrummet samtidigt som du försöker koncentrera dig på dagens nyheter? Icke mer! Med Twister Dance kommer din dotter att få fullt upp med sitt dansande. Twister Dance är ett lekfullt spel som samtidigt lär din dotter att dansa. Hon kan dessutom skapa egna danser till egen musik. Hjälp din dotter på vägen mot de stora dansscenerna genom att ge henne Twister Dance i julklapp. Hon kommer att fullständigt stråla av lycka!