Julklappstips till din flickvän

Att lyckas med en julklapp till flickvännen kan vara svårt ibland. Gillar ni ungefär samma saker att göra och har klart för dig vad hon skulle vilja ha i julklapp så är det lite lättare. Under året uttrycker många önskningar om saker de behöver eller vill ha, men sen glömmer man bort detta. Nedan presenterar vi några bra julklapsstips till flickvän. Kanske ger det dig hjälp vidare om du fastnat i sökandet.

 • Skön Massage
 • "Avkopplande Julklapp till Flickvän"
 • Ge bort en avkopplande massage till din flickvän i julklapp. En massage gör att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.
 • Modell för En Dag
 • "Till Mode- & Fotointresserad"
 • Har din flickvän en dröm om att bli modell? Professionell makeupstyling samt fotografering i en studio. En populär julklapp.
 • Chokladprovning
 • "Till Chokladälskaren"
 • Om din flickvän gillar choklad så är det här upplevelsen för henne! En stunds välsmakande chokladprovning blir den perfekta julklappen.

 • Termosmuggen To Go Cup
 • "Termosmugg med Gravyr"
 • Ge bort en mycket praktisk och stilren termosmugg av Eva Solo, To Go Cup till din flickvän. Kan graveras.
 • Snyggt Halsband
 • "Halssmycke med Gravyr"
 • Vackert och elegant halsband från Inori som du kan välja att gravera. Halssmycket har blå zirkon på framsidan.
 • Vackert Smyckeskrin
 • "Smyckesförvaring i Julklapp"
 • Ge bort ett snyggt och stort smyckeskrin som kan graveras. Det har praktisk smyckesförvaring i tre staplingsbara delar.

Något som har med choklad att göra

Dock inte bara en vanlig chokladkaka, det kan kanske kännas lite snålt och tråkigt nämligen. Vi menar istället mer chokladbehandlingar på ett spa, en chokladfontän, chokladljus som doftar gott, riktigt lyxiga chokladpraliner och liknande. Detta kan vara ett bra val då många tenderar att verkligen gilla, för att inte säga, älska, choklad i alla former.

Spa- och skönhetsbehandlingar till din flickvän

Ett annat tips på julklapp till flickvän är en avslappnande och trevlig behandling på ett spa eller en skönhetssalong. Uppskattad av många och finns i olika prisklasser. Den som har en lite större budget kan förstås även satsa på en hel spahelg på en trevlig spa-anläggning. Här finns presentkort att välja på också.

Smyckesförvaring

Ett smyckesskrin är ett annan tips på julklapp. Många har inte tillräckligt med förvaringslösningar för sina smycken. Så att köpa ett riktigt fint smyckesskrin eller någon annan pryl att förvara smyckena i är en bra ide. Allra mest uppskattad blir denna present förstås om man även har möjlighet att ge bort ett vackert smycke.

Julklappstips flickvän - hitta den perfekta julklappen till din flickvän

Smycken i julklapp

Med eller utan en förvaringslösning, är även smycken i sig en personlig present, som därför passar bra för just en flickvän. Köper du smycken i äkta material, kommer de även att hålla i många år framöver, och du kan givetvis välja hur lyxiga varianter du vill, beroende på din budget.

En teknikpryl som hörlurar, mobil eller iPad

Vet du att din flickvän behöver en ny mobil och kanske till och med vet vilken modell och märke så är det en perfekt julklapp. Andra teknikprylar som bluetooth-högtalare, hörlurar, sportarmband funkar också bra som julklapp till din flickvän. Här finns mycket dyra produkter till de billigare som ett par in-ear-höglurar.

Märkesprylar

En del tjejer gillar märkesprylar av olika slag, vare sig det är en sjal, en väska, en plånbok eller någon annan accessoar från en designer. Kläder och skor kan dock vara lite klurigare att köpa. Accessoarer är lättare att köpa. Det kan vara en ny plånbok, en ny sjal, halsduk, snygga handskar eller en fin mössa som matchar klädseln. Missa inte våra sidor som tipsar om:

1) Julklappstips henne
2) Julklappstips till frun
3) Julklappstips syster
Fler tips hittar du även på vår startsida.

Ge sin flickvän något speciellt

Att köpa julklappar kan ofta vara ett problem. Inte så att man inte vill köpa fina saker att ge bort, men just det där att hitta rätt julklapp till rätt person är inte alltid så lätt. Att köpa julklapp till sin flickvän kan vara svårt. Självklart vill man ge sin flickvän något speciellt, något som visar att du lagt ner tanke bakom julklappen. Att du känner din flickvän bra är ingen garanti för att hitta den perfekta julklappen. Försök ändå att ge bort något med personlig touch.

En klassiker som står sig än idag är ett vackert smycke. Du kan egentligen välja vilken typ av smycke som helst, bara du väljer det med hjärtat. Det vanligaste julklappssmycket genom tiderna är säkert halsbandet, men du kan lika gärna ge bort ett armband eller en ring, eller kanske en snygg armbandsklocka. Välj med omsorg och tänk efter vad du tror att hon skulle välja. Då kan du säkert hitta ett smycke som berättar för henne hur mycket hon betyder för dig.

Satsa på en personlig upplevelsejulklapp till flickvännen

En mycket personlig julklapp som hon inte väntar sig, och som hon definitivt inte kan få av någon annan är en fotobok med bilder från ert liv tillsammans. Välj ut bilder från de viktigaste händelserna under året och skriv små kommentarer vid bilderna. Sätt ihop det hela till en snygg fotobok som blir ett minne för livet. Det finns flera företag på nätet som tillverkar både böcker och kalendrar av dina egna foton, och här finns massor av idéer till unika och personliga gåvor.

Julklappar behöver givetvis inte vara prylar. Upplevelsejulklappar har blivit mycket uppskattade gåvor. Populära bland både givare och mottagare. Kolla utbudet av upplevelser som julklappar och välj utifrån intressen och plånbok. Här finns upplevelser för alla smaker och intressen. De finns i många olika prisklasser. Har du inte riktigt råd att ge henne en flygtur i luftballong kan du istället bjuda henne på en vinprovning. En middag på en lyxkrog, en teaterbiljett eller en hel helg på ett spa är andra upplevelser som din flickvän säkert skulle uppskatta.

Recension:

Julklappstips flickvän
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.8/5