Julklappstips till din flickvän

Att lyckas med en julklapp till flickvännen är verkligen inte en lätt match. Det är betydligt enklare att misslyckas med detta än att lyckas med det. Detta då mycket ska bli rätt för att flickvännen ska bli nöjd. Från storlek till material, till tanken bakom presenten man valt och så vidare. Vi vet dock hur svårt detta är för många. Så här kommer därför några bra julklapsstips till flickvän, som vi tror skulle uppskattas av de flesta flickvänner:

MASSAGE
Massage
 • Massage
 • Ge bort en massage till din flickvän i julklapp. Låt henne varva ner, få ny kraft och energi i en harmonisk och avkopplande miljö. En massage gör att blodcirkulationen ökar i kroppen och spänningar löses upp. Uppskattat!
MODELL
Modell för en dag
 • Modell för en dag
 • Har din flickvän en dröm om att bli modell? Här får hon hjälp av en professionell makeupstyling och kommer att förevigas med fotografering i en studio. En populär julklapp.
CHOKLAD
Chokladprovning
 • Chokladprovning
 • Om din flickvän gillar choklad så är det här julklappen du ska ge bort! Här kan hon se fram emot en fantastisk chokladprovning där hon får prova kvalitetschoklad och lyssna till chokladens fascinerande historia. Mums 🙂

Något som har med choklad att göra

Dock inte bara en vanlig chokladkaka, det kan kanske kännas lite snålt och tråkigt nämligen. Vi menar istället mer chokladbehandlingar på ett spa, en chokladfontän, chokladljus som doftar gott, riktigt lyxiga chokladpraliner och liknande. Detta kan vara ett bra val då de flesta tjejer tenderar att verkligen gilla, för att inte säga, älska, choklad i alla former.

Spa- och skönhetsbehandlingar till din flickvän

Precis som de flesta tjejer gillar choklad, gillar de i regel även att bli ompysslade lite extra. Vare sig du väljer att gå med din flickvän på ett spa eller inte, kommer därför en avslappnande men trevlig behandling på ett spa eller en skönhetssalong därför förmodligen att vara väldigt uppskattad. Den som har en lite större budget kan förstås även satsa på en hel spahelg på en trevlig spa-anläggning.

Smyckesförvaring

De flesta tjejer som gillar smycken har nämligen inte i regel tillräckligt med smyckesskrin och andra förvaringslösningar för sina smycken. Så att köpa ett riktigt fint smyckesskrin eller någon annan pryl att förvara smyckena i är en bra ide. Allra mest uppskattad blir denna present förstås om man även har möjlighet att lägga i ett smycke också.

Parfym
Chanel Coco parfym
 • Coco Chanel parfym
 • Ge bort doften Coco Chanel i julklapp. En kvinnlig, kraftfull och mogen doft, innehållande noter som apelsinblomma, mandarin, ros, jasmine, mimosa, ylang-ylang, tonkabönor, patchouli och opoponax. En lyxig gåva till jul.
Smyckesskrin
Smyckesskrin
 • Personligt smyckeskrin med gravyr
 • Mycket snyggt smyckeskrin som kan graveras. I detta vackra skrin kan mottagaren av gåvan lägga sina smycken. Du väljer själv vilken text du vill gravera in i smyckesskrinet.
Väska
Träningsväska
 • Snygg träningsväska
 • Denna vrålsnygga träningsväska för henne som vill ha en enkel men stilfull väska till träningen. Ozee Sackpack påminner om den klassiska gympapåsen, men i en modern och trendig version. Träningsväskan 16 liter, där man enkelt får plats med det nödvändigaste till träningspasset. Förslut påsen med hjälp av remmarna, och bär den på ryggen. Stor logga på framsidan.

Julklappstips flickvän - hitta den perfekta julklappen till din flickvän.

Smycken

Med eller utan en förvaringslösning, är även smycken i sig en personlig present, som därför passar bra för just en flickvän. Köper du smycken i äkta material, kommer de även att hålla i många år framöver, och du kan givetvis välja hur lyxiga varianter du vill, beroende på din budget.

En fräck teknikpryl

En del tror nämligen att tjejer inte skulle uppskatta teknik på samma vis som killar, men det behöver faktiskt inte vara så. Istället finns det många tjejer som gillar teknik precis lika mycket som killar. Vet du att din flickvän hör till denna grupp tjejer, kan därför den senaste teknikprylen, som hon inte redan har, vara ett utmärkt val. Mer personlig och ”tjejig” kan teknikprylen vidare bli om du väljer ett annorlunda skal eller liknande till den, köper den i din flickväns favoritfärg, eller köper med en liten väska eller förvaringsask i passande format till den.

Märkesprylar

De flesta modemedvetna tjejer gillar nämligen märkesprylar av olika slag, vare sig det är en sjal, en väska, en plånbok eller någon annan accessoar från en het designer. Kläder och skor kan dock vara lite klurigare att köpa, men accessoarer är också alltid uppskattade, framför allt om hon ändå behöver en ny plånbok, ett nytt paraply eller liknande. Då är det ju perfekt om du kan köpa en lite lyxigare variant av det hon behöver. Missa inte våra sidor som tipsar om:

1) Julklappstips henne
2) Julklappstips till frun
3) Julklappstips syster
Fler tips hittar du även på vår startsida.

Ge sin flickvän något speciellt

Att köpa julklappar kan ofta vara ett problem. Inte så att man inte vill köpa fina saker att ge bort, men just det där att hitta rätt julklapp till rätt person är inte alltid så lätt. Och att köpa julklapp till sin flickvän är ibland ännu svårare än att köpa till andra. För självklart vill man ge sin flickvän något speciellt, något som gör att hon känner sig extra uppskattad. Har ni varit tillsammans länge känner du henne kanske bäst av alla. Men det är ingen garanti för att du ska kunna hitta på den bästa julklappen. Är förhållandet nytt är det förstås ännu svårare för då har du kanske inte hunnit lära känna henne så väl än. Då får du kanske gå mer på vad tjejer i allmänhet kan tänkas vilja ha, och försöka lägga in den personliga touchen ändå.

En klassiker som står sig än idag är ett vackert smycke. Du kan egentligen välja vilken typ av smycke som helst, bara du väljer det med hjärtat. Det vanligaste julklappssmycket genom tiderna är säkert halsbandet, men du kan lika gärna ge bort ett armband eller en ring, eller kanske en snygg armbandsklocka, som också fungerar som ett smycke. Välj med omsorg, och tänk efter vad du tror att hon skulle välja, så kan du säkert hitta ett smycke som berättar för henne hur mycket hon betyder för dig.

Satsa på en personlig julklapp till flickvännen

En mycket personlig julklapp som hon inte väntar sig, och som hon definitivt inte kan få av någon annan är en fotobok med bilder från ert liv tillsammans. Välj ut bilder från de viktigaste händelserna under året och skriv små kommentarer vid bilderna. Sätt ihop det hela till en snygg fotobok som blir ett minne för livet. Det finns flera företag på nätet som tillverkar både böcker och kalendrar av dina egna foton, och här finns massor av idéer till unika och personliga gåvor.

Julklappar behöver givetvis inte vara prylar. På senare år har upplevelser blivit mycket uppskattade gåvor, populära bland både givare och mottagare. Kolla utbudet av upplevelser som julklappar och välj utifrån intressen och plånbok. Här finns upplevelser för alla smaker och intressen, och de finns i många olika prisklasser. Har du inte riktigt råd att ge henne en flygtur i luftballong kan du istället bjuda henne på en vinprovning, som inte kostar mer än några hundralappar. De billigare upplevelserna kan, med andra ord, bli precis lika uppskattade som de dyra. En middag på en lyxkrog, en teaterbiljett eller en hel helg på ett spa är andra upplevelser som din flickvän säkert skulle uppskatta.

Recension:

Julklappstips flickvän
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.8/5

När det gäller vanliga prylar är det förstås din flickväns specifika önskemål som ligger till grund för vad som är lämpligast att packa in. Läckra underkläder, en snygg och varm tröja eller en mjuk och skön pläd är exempel på bra julklappar till flickvänner i allmänhet. Och säg den tjej som tackar nej till en snygg väska. Försök att klura ut vilken stil hon gillar och gör succé med hennes favoritväska i paketet.