Julklappstips till henne

När maten är uppäten, de klassiska, animerade julepisoderna har övergått i de moderna återblickarna från de största och senaste barnsuccéerna och barnen sitter spända i soffan och kastar längtande blickar mot granen som reser sig över högen av julklappar som bara väntar på att få rivas upp av små, trevande händer, då gör sig ett barns pirrande julkänsla påmind även i den vuxna kroppen.

Ett barns lysande ögon när den första julklappen ställs upp framför dess ansikte – med enbart det inbjudande och lättövervinnerliga pappret som hinder – lämnar ingen oberörd. Du som vuxen får en glimt av det som en gång var, och genom våra barns lyster kring juletider får vi uppleva det närmare än våra minnen någonsin kan föra oss.

MODELL
Modell för en dag
  • Prova att jobba som modell
  • Har hon någonsin haft en dröm om att bli modell? Här får hon hjälp av en professionell makeupstyling och kommer att förevigas med fotografering i en studio. Kul att testa!
CHOKLAD
Chokladprovning
  • Prova choklad
  • Gillar hon choklad? Då är det här julklappen som du ska ge henne! Här kan hon prova fantastisk choklad där hon även får lyssna till chokladens fascinerande historia. Smaskigt och spännande 🙂
MASSAGE
Massage
  • Helkroppsmassage
  • Ge bort en massage till henne i julklapp. Låt henne varva ner, få ny kraft och energi! Massagen ges i en harmonisk och avkopplande miljö. Blodcirkulationen ökar i kroppen och spänningar löses upp. En uppskattad julgåva!

Vill du ge din flickvän, mamma, moster eller syster en riktigt fröjdefull jul i år? Vill du förgylla hennes år med den perfekta julklappen? Vill du föra henne tillbaka till minnet av henne som barn, när hon själv studsade av lycka och ögonen glänste av längtan mot det färgglada pappret? Vi på julklappstipset.nu minns lika väl hur omvälvande den där känslan kring jul kan vara för ett barn, och vi tror att den aldrig lämnar oss. Även på äldre dagar kommer vi att minnas känslan och frodas i varma minnen av svunna jular. Kanske har vi förträngt känslan – beslöjat den med alla julens ansvar och åtaganden som ligger till grund för att barnens jul ska bli så lycklig som möjligt.

Julklappstips till henne.

Glöm aldrig att hon, kvinnan vars önskelista som just nu passerar i dina tankar, fortfarande har ett barn i sig som inte vet att julklappar ska betyda lite mindre när man blir vuxen. Hjälp henne att komma i kontakt med sitt inre barn igen, och upplev ögonblicket när hon släpper taget om vardagen för att låta julkänslan lysa i hennes ögon som av juletider åter lyser likt ett barns.

Den uppgraderade filten

Den perfekta julklappen för henne – en filt!
Nåja, det kanske inte låter så fantastiskt nu, men låt oss kika närmare på just den här filten. Snug Rug Deluxe är en ny, revolutionerande filt med ärmar. Kvinnan som får den här i julklapp kommer att uppnå en helt ny nivå av mysfaktor, och du som köper den åt henne kan stoltsera med det faktum att du vet vad kvinnor vill ha.

Pannbandet med hörlurar

SleepPhones är en alldeles utmärkt julklapp för henne som har svårt att somna på kvällarna. För henne som har svårt att slappna av eller bara vill stänga ute allt annat för att få sova i lugn och ro. Kanske är det ditt fel att hon inte kan sova. Då är ju den här julklappen ett perfekt plåster på såren! Hörlurarna är inte obekväma på något sätt utan helt och hållet anpassade för att hon ska kunna somna obehindrat med dem i.

Kastrull- och micropopcorn i ett

Ge henne en underlättande julklapp – en mikrovågspopcornskål. Den här unika popcornskålen kan användas tillsammans med Snug Rug Deluxe,och den ger henne kastrullpoppade popcorn lika enkelt som om de vore poppade i mikrovågsugnen!