Julklappstips till honom

Att köpa en slips till honom fungerar inte. Skäms. Satsa istället på någonting som verkligen tilltalar barnet i honom. Köp någonting som han verkligen tycker om att göra, och gör den här julen alldeles speciell. Skulle det vara så att du inte riktigt har koll på vad han tycker om att göra så finns det ändå en hel uppsjö av möjligheter.

Att köpa en julklapp till en kille är oftast inte så svårt – antingen väljer du någonting som tilltalar barnet i honom, eller någonting som förstärker hans manlighet. Märker du att han sträcker på sig lite extra istället för att lysa upp som den lilla pojke han en gång var så kan du vara alldeles lugn. Även det är ett tecken på lycka.

SNYGGA
manchettknappar
  • Manschettknappar med personlig gravyr
  • Ge bort dessa eleganta, silverfärgade manschettknappar med borstad yta i mitten och blank yta på sidorna. Du väljer själv om du vill lägga till en personlig gravyr på knapparna. En uppskattad gåva till honom.
SKÄGGET
Skäggvårdskit
  • Skäggvårdskit för ett snyggt skägg
  • Kanske behöver skägget fixas till nyårsfesten? Med Beard Monkey Beard Care Christmas Kit ger du bort ett skäggkit innehållande ett skäggschampo och en skäggolja i fullstorlek förpackade i en snygg presentförpackning. En bra julklapp den han som har skägg.
KLOCKA
vattentät klocka
  • Vattentät klocka
  • Om han gillar vatten och att simma så är en vattentät klocka säkert uppskattat. Klockan kan användas för dusch och bad, och till exempel vid snorkling vid vattenytan. En fin julgåva.

Köpa en julklapp som passar

Vi vill dock peka en extra gång på det här med att köpa en julklapp som stärker hans manlighet. Det är någonting som fungerar rent generellt för alla killar. Det måste inte nödvändigtvis vara koncentrerat till hans största intresse, men självklart är det inte alls dumt om det faktiskt gör det.

Julklappstips till honom.

I den här topplistan kommer vi att presentera årets hetaste julklappstips för en kille, och vi kommer att utgå ifrån ett väldigt generellt perspektiv. Du behöver nödvändigtvis inte följa listan slaviskt; om du inte hittar någonting specifikt här, använd den mer som en inspiration till ditt fortsatta sökande. Huvudsaken är ju trots allt att han får en julklapp i år.

Det är ju bara jul en gång om året.

En dag som stuntman

Vad kan vara manligare än yrket som stuntman? Vi har våghalsiga ikoner som Jackie Chan och Jason Statham som är kända för att göra sina egna stunt under filminspelningarna, Vad sägs om att prova på en dag ur deras liv? Lockande, eller hur? Och förbannat manligt! Det här är den perfekta julklappen till vilken kille som helst, och ett garanterat minne för livet! Du kommer att titta på filmer med helt nya ögon efter den här upplevelsen!

Tre klassiska konsoller i en

Super Retro Trio innehåller de tre klassiska spelkonsolerna i ett – Nintendo 8-bitars, Super Nintendo och Sega Mega Drive. Framtiden och det förflutna möts i en perfekt kombination av spelglädje. Det här är den absolut säkraste julklappen av de alla; en Super Retro Trio kommer göra honom alldeles lyrisk och du kommer kunna ta på den nostalgiska atmosfären. Det du får tänka på är att komma på några sätt att övertyga honom att vänta tills ni kommer hem.
Lycka till!

Popcornmaskin i hemmet

Helt ärligt – vem skulle inte vilja ha en popcornmaskin i hemmet? Om killen i fråga en obotlig filmfantast, ta hans filmupplevelse ett steg närmare biokänslan. Popcorn är inte onyttigt som andra fredags- och lördagsrelaterade godsaker. Med andra ord kan du äta hur mycket popcorn du vill utan att få dåligt samvete! Då är det ju alldeles fantastiskt att det finns en popcornmaskin. Och det bästa är att det tar inte många minuter att få färska rykande popcorn färdiga att avnjutas, och naturligtvis passar det alla åldrar!

Recension:

Julklappstips honom
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.7/5