Julklappstips till Kille

Den här killen förtjänar någonting riktigt stiligt i julklapp, eller hur?
Oavsett om det gäller en kompis, en pojkvän, en pappa eller en farbror så är det en kille, och då gäller det att det blir någonting som… Ja, inte är för tjejer.

Den här topplistan kommer att bli en generalisering av vad du kan köpa till en kille i julklapp. Det behöver dock inte innebära att julklapparna blir på något sätt opersonliga. Trots generaliseringen kommer de här tipsen vara perfekta julklappar för någon eller några killar i din familj eller vänskapskrets.

Julklappstips till kille.

Så vad är det du ska titta efter för att få en julklapp som tilltalar en kille? Vi kan ju belysa det faktum att manlighet alltid fungerar. Annars kan det kan vara någonting roligt; en skämtartikel eller personlig hälsning från just dig med ett citat eller dylikt. Det kan vara någonting förutsägbart eller helt oväntat. Ibland fungerar det förutsägbara väldigt bra, och för att det oförutsägbara ska passa så gäller det att du verkligen känner killen så att du vet inom vilka ramar det kommer fungera.

Vi ska alldeles strax gå in på topplistan. Först skulle vi bara vilja presentera temat för den här listan. Du förstår säkert att en generell lista för julklappar till killar faller lätt in i utmaningar och humor. Vi lyckades inte heller hålla oss undan det. Kanske föll vi för grupptrycket. Eller är det kanske så att den här listan är precis som den ska vara!

Satans Blod – den starkaste såsen någonsin!

Det här är verkligen någonsin som triggar en stackars killes vinnarinstinkt. Såsen kallas för Satans Blod och gör enligt de som har provat den skäl för sitt namn. Folk säger att endast en tandpetare doppad i den här djävulska flaskan får det att bränna i munnen. Så… Skulle det smaka med en tesked? Backar du undan för utmaningen?

Iakttag största försiktighet vid förtäring!
Vi vet att en varningstriangel bara gör det mer spännande, men vi menar det verkligen. Försiktighet.

Minimoto

Hört talas om det tidigare? Inte? Då kommer du få dig en upplevelse utan dess like. En minimoto en mindre variant av motorcykel som passar alla åldrar! Det här är någonting som alla killar borde prova på. Vi snackar om en fartupplevelse 70 centimeter över backen med fyra växlar och manuell koppling! Du minns väl Kapten Filling och hans röda lilla motorcykel i barnserien Doktor Mugg?

Den bästsäljande handduken

Den här handuken gör skillnad på fram och bak, om man säger så. Tanken är kanske att om du har bestämt dig för att köpa någonting så trist som en handduk, då får du lite hjälp med att göra det lite mer intressant. På den här handduken finns det nämligen markerat i både färg och text vilken del av handuken du ska använda till fram och vilken som är avsedd för bakdelen. Den här säljer som smör och kommer garanterat att bli en av årets hetaste julklappar!