Mamma och pappa

Funderar du på vad du ska köpa till mamma och pappa i jul? Det kan vara en svår nöt att knäcka. Vanligtvis får du höra det gamla vanliga “vi behöver inte ha någonting” eller “du behöver inte köpa någonting till oss!”

Det kan vara oerhört tröttsamt att höra det, för vi alla vet att när de öppnar sina julklappar och upptäcker någonting de verkligen behöver eller vill ha så skiner de upp som barn.

Så jo, ni behöver visst en julklapp!

Så när du har kommit förbi det första hindret så är det dags att ta sig an nästa; vad ska du köpa till dem? Vad kan du köpa som tilltalar de båda? Kanske hade det varit lättare att köpa någonting till var och en, men det är inte vad som är syftet nu.

Vad är det dina föräldrar delar?

Dig. Kanske något syskon. En hund. Några hönor. En hallmatta.
Förmodligen har de också levt ihop under väldig lång tid, därför är det viktigt att den här julklappen är talande för dem och deras eviga kärlek. Ge dem ett avbrott i klass och skicka iväg dem på en alldeles exklusiv upplevelse!

Julklappstips till mamma och pappa.

Den här listan kommer därför att handla uteslutande om upplevelser, för att det är precis vad morsan och farsan förtjänar! Inte minst för att de fortfarande lever ihop med tanke på hur stor andel av vårt avlånga lands äktenskap som bryts upp! De förtjänar en flådig och romantisk upplevelse, och vi kommer att lista de hetaste upplevelserna att ge dina föräldrar den här julen.

En romantisk övernattning

Skicka iväg morsan och farsan på en exklusiv övernattning på ett slott, en herrgård, ett gästgiveri, värdshus eller en fjällgård med flådig 3-rättersmiddag och hotellfrukost! Som du kanske märker är det ingen vanlig övernattning på ett vanligt ställe. Vi talar om ett ställe som verkligen ger dina föräldrar tack för att de satte dig till världen och gick igenom alla dina faser från skrikig unge till skrikig tonåring. Det här är en upplevelse som kommer att påminna dem om kärleken och allt de har byggt upp tillsammans. Och pricken över i:et är att julklappen kommer ifrån deras finaste skapelse – dig.

Övernattning på Öland

Att skicka iväg dina föräldrar på en avslappnande övernattning på en av Sveriges kandke vackraste platser kan mycket väl bli höjdpunkten på det kommande året. I Ekerum på Öland får dem chansen att bo i ett exklusivt premiumrum och samtidigt avnjuta en skön miljö och en superb 3-rättersmiddag med tillhörande vinpaket. Låt dina föräldrar njuta av livet och bara slappna av. Det är de värda!

Recension:

Julklappstips mamma och pappa
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.6/5

En egen relaxavdelning

Den här har vi haft med tidigare, men vi garanterar att det här kommer att uppskattas oerhört högt av dina föräldrar! En alldeles egen relaxavdelning, vad mer kan man begära av sina barn som plåster på såren för alla år av svettigt föräldraskap? Det här är den ultimata julklappen till trötta och erfarna föräldrar som längtar efter vardagens små avbrott. Dags att göra slag i saken!