Julklappstips till Man

Här kommer vi presentera en del tips för dig som trots att du känner din man väl har svårt att vet vad du ska ge. Få en del tips som gör att du kommer en bit vidare på sökandet efter en riktigt bra julklapp till din man. Julklappar till din man kan vara böcker, kläder, sportutrustning, nytt mobilskal eller kanske ett middag. Tänk vad din man gillar och kom ihåg vad han önskar för saker under året som går. Gillar han att laga mat kan ett par nya kockknivar vara en toppenjulklapp. Gillar han ljudböcker så kan en ljudboksabonnemang vara toppen.

[go_pricing id=”man-1″]

Paintball i julklapp

Dra ihop ett gäng och kör paintball ihop. Snacka ihop en bra taktik som laget ska spela efter. I paintball gäller det att skjuta för att överleva, i olika scenarier som sätter strategi och lagarbete på prov. Upplev Sveriges häftigaste paintball-park. Använd semiautomatiska gevär, skyddsutrustning och camouflage.

Upplevelsen pistolskytte

Att testa pistolskytte kan vara riktigt kul för både killar och tjejer. Att få upplevelsen pistolskytte är en uppskattad julklapp och som troligen kommer bli riktig lyckad om du känner din man bra och vet att han skulle gilla detta.

Julklappstips till en man.

Köp in tomtedräkt och skägg i god tid

Ofta är det pappa som får vara jultomte så se till att införskaffa tomteskägg och tomtedräkt så ni har det innan julafton eller den dag som ni firar jul.

Recension:

Julklappstips man
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.8/5