Julklappstips till din Vän

En vän-relation är något av det viktigaste för alla människor. En vän är en människa du berättar saker för, kanske mer än du berättar för din partner. En vän är någon som aldrig kräver mer av dig än du är – någon som tar dig för den du är helt enkelt. En vänskap är ofta någonting som utvecklas med tiden utifrån ett flertal faktorer som exempelvis gemensamma intressen, familjeförhållanden eller dylikt. Det börjar ofta som en kompisrelation som sedan övergår i en vänskap.

Så när vi talar om julklappar till vänner, då är det viktigt att det är personligt och i högsta grad talande för vem människan i fråga är. Det måste inte vara någonting dyrt, men det behöver vara genomtänkt. Av denna anledningen kan det tyckas överflödigt att göra en sådan här topplista när det här är en julklapp som ska fokusera så intensivt på personen i fråga, men de julklappar vi kommer att presentera fungerar för de allra flesta samtidigt som det kan inspiration i vidare funderingar.

Vem är din vän?

Vem är din vän och vad gör din vän till vardags? Vad har ni gemensamt? Vilka minnen delar ni? Det här är frågor som du kan ställa dig innan du börjar fundera på vad du ska köpa. Genom de svar du får ut kommer du ha en tydligare bild av vad du ska leta efter. Så länge det blir personligt kommer det att fungera bra. Det bästa är om julklappen säger någonting om er vänskap, refererar till någonting ni har gemensamt eller något minne ni delar, det visar hur högt du skattar vänskapen.

Julklappstips till vän.

En modern skräckupplevelse

Vad sägs som en upplevelse med namnet Zombie Escape? För bra för att vara sant? Nu finns äntligen ett fullspäckat skräckäventyr för dig och din vän att uppleva! På ett 20.000 kvadratmeter stort industriområde ska ni finna antiviruset för att sedan ta er ut för att rädda världen. I er väg står nervkittlande mörker och horder av zombies – precis som i tevespelen! Det här är en upplevelse som verkligen sätter dina nerver på prov! Upplevelsen rekommenderas inte för mörkrädda – det säger väl allt!

Dragracing

0-200 på några få sekunder, hur låter det? Det här är en fartfylld julklapp som garanterat kommer att få din vän att svimma av förväntan! Dragracing är G-kraften i sin allra mest intensiva form, och en upplevelse som sprakar av vrålande motorer och våldsam acceleration. Det här är en julklapp som din vän verkligen vill ha!

En stark utmaning

Tycker du och din vän om att tävla mot varandra? Den här julklappen bjuder upp till en kryddstark utmaning! I en förpackningen ligger 12 små flaskor med olika smaker av stark sås. På varsin sida om förpackningen sitter två vänner med svettiga pannor, tårade ögon och blodröda ansikten. Vem vinner? Med den här julklappen är det dags att se vem utav er som pallar mest!