Julklappstips till väninna

Ska du köpa en julklapp till väninnan, men har inte en aning om vad hon vill ha? Har du spenderat fyra ångestfyllda dagar med att fundera ut den perfekta julklappen till henne utan resultat? Har du svettats varenda gång du tittar på kalendern och inser att dopparedagen närmar sig alltför snabbt? Önskar du att du hade börjat titta på julklappar i februari?

Du kan vara lugn. Här nedan kommer du få ta del av årets hetaste julklappstips till din väninna, och vi garanterar dig att det inte kommer att misslyckas när du har tagit en titt på dem!

Att köpa en julklapp till en väninna behöver vara personlig.

Eller riktigt bra. Vi satsar därför på riktigt bra julklappar med tanke på att vi inte känner din väninna så bra.

Din väninna är sannolikt en mycket bra vän – du tänker ju köpa en julklapp till henne – och då tänker vi att du vill lägga lite extra krut på att hitta den perfekta julklappen. Därför kommer vi att lägga vårt krut på de här tipsen, helt enkelt för att du ska få ut så mycket som möjligt av det! Vi vill ju lika mycket som du att din väninna ska spricka upp i ett skinande leende och bara älska allt som har någonting med dig att göra.

Din väninna är sannolikt någon som du delar väldigt mycket med. Kanske delar ni allt? I det fallet blir det naturligtvis extra viktigt att den här julklappen verkligen talar för att du vet vem din väninna är. Det bör finnas en mycket djup personlig anknytning som belyser hur viktig hon är i ditt liv.

För julen handlar ju om att hylla bandet till våra nära och kära.

Julklappstips till väninna.

En dag på stan

Köp ett passande vykort som säger någonting om julen eller er vänskap – gärna bådadera. Skriv ihop en fin text om hur mycket hon betyder för dig och avsluta sedan med att erbjuda en skräddarsydd dag på staden! Hon får alltså både en dag med sin bästa vän – dig – samtidigt som hon får en dag på stadens gator. Fönstershoppa, shoppa, fika, prova kläder och mycket annat. Dagen är hennes, och den kommer att bli oförglömlig! En perfekt julklapp till en perfekt väninna.

En exklusiv kryssning

Ta med sin väninna på en skärgårdskryssning på M/S Birka med en unik relaxavdelning, ett exklusivt nöjesutbud med restauranger och klubbar i toppklass samt den väl omtalade taxfree-shoppingen! Ni kommer vara iväg i ett helt dygn, och naturligtvis ingår bussresan. För att gå in på detaljer är bara relaxavdelningen ett komplex på 1500 kvadratmeter med barer, jacuzzis, palmer och ett artificiellt solljus. Birka Cruices är så gott som ensamma i världen om att erbjuda artificiellt solljus på det sättet. Ta med din väninna på en oförglömlig kryssning och stärk banden mellan er ytterligare!

Bli modeller för en dag

Hur vore det inte att ta med din väninna på en exklusiv upplevelse och skapa ett minne för livet? Ni får följa med på en resa och uppleva hur det är att vara modell för en dag, med en professionell make up-artist och en proffsfotograf som lyfter fram det bästa hos er båda, enligt era egna önskemål. Läs mer om Modell för en dag här.