Julklappstips till fru

Tänk ut vad din fru gillar att göra och vilka intressen hon har. Kanske är det att läsa deckare, lyssna på ljudböcker, sporta, resa, kläder och mode, gå på restaurang eller gå ett biobesök. En del brukar ge tips på saker som hon behöver eller tipsar om ett presentkort på ett varuhus. Ibland vill man ändå ge något helt oväntat och överraska henne. Vet du vad din fru gillar, då är det enklare för dig att välja ut något riktigt bra som hon kommer glädjas över.

Ett snyggt graverat smycke

Varför inte köpa ett snyggt smycke som dessutom går att gravera. Gravyren bör förstås vara någonting av värde för er som exempelvis bröllopsdatum, första gången ni träffades, barnens namn eller någonting liknande. Smycket behöver inte vara alltför märkvärdigt – det viktiga är att gravyren har en personligt anknytning till antingen er båda eller någonting med henne som bara du känner till.

Ett dygn på ett exklusivt hotell eller värdshus

Varför inte bjuda din fru på en upplevelse med god mat, spabehandlingar samt övernattning. Julklappar till henne eller för två, så finns det många varianter att välja på. Upplevelseföretag har färdiga upplevelser för två. En del är över dagen, en weekend eller en lyxigare och längre tur. Finns något för alla plånböcker.

Recension:

Julklappstips fru
Betygsatt av: Julklappstipset.nu
Betyg: 4.9/5