Julklappstips till din Kompis

Vi brukar göra skillnad på kompis och vän. Vad definierar du som en kompis? Den där killen du tar en fika med ett par gånger i månaden, eller den där killen på tennisklubben som du åker med till träningarna? En kompis är den där killen du har skoj med, arbetar, tränar eller bara umgås med. Förmodligen berättar ni inte allt för varandra, men det är inte heller nödvändigt. Ni fungerar bra ihop, och mer än så behöver det inte vara.

[go_pricing id=”pafotter_syster_5a02c2e0d5d93″]

Att köpa en julklapp till en kompis behöver nödvändigtvis inte vara någonting exceptionellt och vidare genomtänkt. Istället är det den enkla gesten vi fokuserar på; det faktum att du köper någonting till honom talar för att han är en människa som betyder någonting för dig. Längre än så behöver det aldrig gå, för ofta är det outtalade den tydligaste gesten. Förmodligen finns det ett intresse som ni delar, ett minne eller någonting annat som förde er samman. Det handlar helt enkelt om att i en kompisrelation finns det ofta en mycket tydlig faktor som gör att man fungerar ihop, och genom den kan du alltså hitta en bra julklapp.

En skämtartikel fungerar alltid. Den måste nödvändigtvis inte ha någon personlig anknytning – även om det gör saker roligare – och det behöver inte kosta mycket alls för att vara en bra julklapp. Ofta tänker vi att en dyr julklapp är en bra julklapp, men om vi istället ser på innebörden av det vi köper kan vi hitta mycket i den allra billigaste julklappen som säger mer än någon av de dyrare sakerna du kan tänkas hitta.

Julklappstips till kompis.

Toalettpapper för långsittare

Är din kompis en obotlig långsittare? Då är det här den perfekta julklappen för honom. Om han ändå tänker sitta på toaletten i en evighet, ge honom en möjlighet att verkligen göra någonting konstruktivt med tiden! Den här toalettrullen är full av klurigheter för att göra ett långdraget toalettbesök till en högeffektiv hjärngymnastik. Varje gång din kompis kommer ut från toaletten kommer att han vara lite smartare!

Hamburgerpressen – hamburgare på ditt sätt

Gillar din kompis hamburgare, eller mat i största allmänhet? Då är det här julklappen för honom! Även om han inte är förtjust i just burgare så fungerar den här perfekt i alla fall.

Det här är frihet och innovation i ett! I tre enkla steg gör du en egen hamburgare med vilken fyllning du än önskar – utan att det kladdar det minsta! KitchPro Hamburgerpress tillåter dig att göra som du själv vill. Börja med att bygga grunden på din burgare, fyll den med valfri fyllning, förslut den och pressa. Färdig! Du har din egna hamburgare på nolltid – en hamburgare som smakar precis som du vill att den ska göra!

Det pinsamma sällskapsspelet

Ge din kompis en utmaning i julklapp! Det här spelet sätter varenda människa på prov med 300 pinsamma och i högsta grad olustiga frågor som tvingar dig att verkligen bjuda på dig själv. Pinsamhetsfaktor är ett spel för vilken sammankomst som helst där stämningen behöver lättas upp. Vem vet, kanske kan det få en tidigare kompisrelation att övergå i vänskap?